Eliminare de cheaguri uriase dupa chiuretaj?!
In urma cu 2 saptamani am facut o intrerupere de sarcina. Nu am avut dureri...am sangerat doar primele 2-3 zile foarte putin(mult doar in primele ore de dupa) si in rest de atunci doar cateva pete maronii. Altceva nimik.
De aseara insa am inceput sa sangerez...un flux foarte mare de sange...si elimin niste chiaguri foarte mari.Nu ma doare deloc burta, nu am nimic...doar ca sunt ingrijorata...e normal asta dupa 2 saptamani? Nu cred ca-i menstruatie pentru ca nu am dureri deloc si eu de fel aveam.
Maine merg la medicul meu dar pana atunci...helpp!!
De aseara insa am inceput sa sangerez...un flux foarte mare de sange...si elimin niste chiaguri foarte mari.Nu ma doare deloc burta, nu am nimic...doar ca sunt ingrijorata...e normal asta dupa 2 saptamani? Nu cred ca-i menstruatie pentru ca nu am dureri deloc si eu de fel aveam.
Maine merg la medicul meu dar pana atunci...helpp!!
3 comentarii
offf...nu-i nimeni sa ma ajute si pe mine? A inceput acum sa ma doara si pe sub burtica dar suportabil. Chiagurile sunt inca dar parca mai micute nu ca pana acum.
Am luat o fiola de ergometrin (am inghitit-o) ramasa de dupa chiuretaj. Sper sa ajute cat-de cat.
Acum eu incerc sa stau linistita.Dupa logica mea e bine ca elimin aceste chiaguri...dar nu inteleg de ce le-am facut. Asta ma streseaza...nu cred ca toata lumea pateste asa dupa chiuretaj
Am luat o fiola de ergometrin (am inghitit-o) ramasa de dupa chiuretaj. Sper sa ajute cat-de cat.
Acum eu incerc sa stau linistita.Dupa logica mea e bine ca elimin aceste chiaguri...dar nu inteleg de ce le-am facut. Asta ma streseaza...nu cred ca toata lumea pateste asa dupa chiuretaj
E normal, stai linistita..se spune ca "se curata uterul " inca. ai facut bine ca ai luat Ergomet. antibiotic ti s-a prescris ?
Da...sigur, si antibiotice, dar doar in primele 2-3 zile. Trebuia mai mult?
Legat de hemoragie...a trecut.Asa...brusc cum a si aparut...pe la pranz. Nu mai am nimik acum...foarte foarte putin dar da semne sa treaca de-tot.
Multumesc mult pentru raspuns! Forumul acesta este minunat!!!!
Legat de hemoragie...a trecut.Asa...brusc cum a si aparut...pe la pranz. Nu mai am nimik acum...foarte foarte putin dar da semne sa treaca de-tot.
Multumesc mult pentru raspuns! Forumul acesta este minunat!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cheaguri sanguine incluzand fragmente extrem de mici de endomertru atrofic
- 2cheagul de sange la cap daca se poate trata?
- 2chiuretaj
- 3Cheag de sange dupa o extractie dentara
- 5avort spontan, elimin cheaguri de sange.. trebuie sa merg la medic?
- 7De cand ma stiu ciclul nu a fost regulat
- 6In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet
- 4Avort... mai exista posibilitatea sa mai pierd asa alte sarcini?
- 1cheag de sange
- 2cheag de sange
- 0Dismenoree insotita de cheaguri de sange maricele
- 2am o problema in zona genitala
- 0cheaguri de sange dupa chiuretaj
- 0Cheagul de după extracţie
- 2Cheag sange pe glanda penisului
- 6Cheaguri
- 2Cheaguri sânge -Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: scurgerile cu cheaguri cheagul de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: