Hemoragie nazala

10-06-2016
Daniela N.
Nu este medic/terapeut
Daniela N.
Buna ziua!
Acum cativa ani am avut o hemoragie severa, am avut un vas lezat, fiind foarte slabita din cauza unei raceli. Am pierdut destul de mult sange si s-a oprit doar cu o injectie cu vitamina K. De atunci la caldura, raceala, efort fizic, si uneori fara un motiv anume am sangerari nazale mai mult sau mai putin puternice. (tin sa mentionez ca am si deviere de sept si la 6 ani am avut nasul spart si de atunci au inceput prorpiu-zis sangerarile, dar erau nesemnificative) In urma cu putin timp am avut o sangerare foarte puterica, din senin, pe ambele nari (rar se intampla asta) iar cand am incercat sa compresez narile am realizat ca am sange si in gura, desi din exterior nu avea cum sa ajunga. M-am speriat foarte tare, desi de obicei dupa ce compresez narile simt ca incep sa inghit o parte din sange, niciodata nu ajungea propriu-zis in gura. S-a oprit dupa o compresa cu apa oxigenata, dupa ceva timp, dar mi-e frica sa nu se repete. Ar trebui sa ma ingrijorez sau o pot considera o hemoragie ca toate celelalte?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
10-06-2016, ora 21:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un consult ORL este obligatoriu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: