Epistaxis - de 3 ani ne chinuim cu sangerarile nazale
Vă rog din suflet, am nevoie de un sfat!Am un băiețel de 11 ani...de la vârsta de 3 ani ne chinuim cu sangerarile nazale.Am fost la mulți medici o.r.l dar nu avem rezultate.Am facut și analize și m au linistit, că nu are decât vasele de sange subtiri.Am incercat cu tarosin, vit C de 1 gram, baneocin unguent, unguentele pregatite in farmacie, vit A...Acestea le am incercat de a lungul timpului cu mici rezultate.Mi e frică să nu fie ceva grav.Imi puteți spune ce analize se fac, toate, care să elimine o afecțiune mai gravă?Și de cauterizare vă rog, amănunte că mi e frică de această operație...In momentul de fata ne confruntăm cu sangerari și de 2-3ori pe zi.Am uitat să specic ca sufera și de astm moderat și alergie la acarieni...și transpiră foarte tare in comparatie cu alți copii.Vreau să mai spun că atunci când era micuț de nervi sau cand se speria dadea cu capul de tot ce prindea, este foarte agitat și nervos și acum
5 comentarii
problemele copilului sunt la nivelul Intestinelor
obligatoriu investigatii serioase la gastrologie
1Epistaxisul..se repeta fiindca caliitatea sângelui depinde de ce se absoarbe in intestin.. mineralșele si vitaminele din legume
2 Astmul..si lergiile sunt si ele un semn ca este un copil cu intestine intoxicate..cu intoleranta la lactoza, glutem sau diferite euri din alimente
Obligatoriu trebuie schimbat radical stilul alimenatr a copilului..si facut cure de detox pentru intestine
cat tine de ORL.. o cauterizare cu Radiofrecventa in nas sa facut ????
obligatoriu investigatii serioase la gastrologie
1Epistaxisul..se repeta fiindca caliitatea sângelui depinde de ce se absoarbe in intestin.. mineralșele si vitaminele din legume
2 Astmul..si lergiile sunt si ele un semn ca este un copil cu intestine intoxicate..cu intoleranta la lactoza, glutem sau diferite euri din alimente
Obligatoriu trebuie schimbat radical stilul alimenatr a copilului..si facut cure de detox pentru intestine
cat tine de ORL.. o cauterizare cu Radiofrecventa in nas sa facut ????
Vă mulțumesc din suflet!Nu am făcut nici un fel de cauterizare...Am întrebat mai sus...Niciun medic nu m a sfatuit sa merg la gastro...Credeți mă, sunt disperată!Nu știu la ce medic să mai merg...Azi am inceput cu tarosin și baneocin unguent
Poate avea aceste probleme și din cauza agitației?Este un copil f activ...Mă mai gandesc la loviturile repetate la cap cand era micuț...Și la fel mi se pare că transpiră foarte tare in comparatie cu alți copii
am scris destul de clar
copilul are nevoie de consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar
un medic ORL.. care poate sa sudeze vasul cu Radiofrecventa
copilul are nevoie de consult la gastrologie si schimbarea stilului alimentar
un medic ORL.. care poate sa sudeze vasul cu Radiofrecventa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4epistaxis
- 7epistaxis.. de 5 zile avea sangerari nazale
- 79rinita alergica si epistaxis la copil 4 ani
- 6Sangerari nazale foarte dese (de 4 ani)
- 1epistaxis bilateral la copil 5 ani
- 2Epistaxis copil
- 2Curge sange pe gat
- 2Cauze mucus nazal cu sange!
- 1Sangerari nazale la copil de 2 ani
- 3Singerari nazale
- 1Sângerări nazale baietel 4 ani
- 0Cauterizare artera sfenopalatina
Mai multe informații despre: Epistaxis sangerarile nazale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: