Hellp:(( stopul nu mi se mai termina

Buna seara:)..sa trec direct la subiect..iau contraceptive Diane 35 de 9 zile din prima zi de ciclu..totul a mers bine dar stopul nu mi se mai termina:(( de 9 zile..adica mi sa oprit dupa 8 zile adica ieri (sambata) dar in seara aceasta iar mia venit..oare e din cauza pastilelor ? e normal?
Tin sa mentionez ca anticonceptionalele leam luat fara prescriptie medicala pentru ca la mine in oras nu gasesc nici planning familiar nici ginecolog:(( adica este una da e nebuna rau..se ia de fete ca ce le trebuie f***t la varsta asta si chestii de genu si in + se mai si cunoaste cu mama:(
Scuzati limbajul si poate am mai scris si gresit dar sunt foarte obosita...
Multumesc mult!
Tin sa mentionez ca anticonceptionalele leam luat fara prescriptie medicala pentru ca la mine in oras nu gasesc nici planning familiar nici ginecolog:(( adica este una da e nebuna rau..se ia de fete ca ce le trebuie f***t la varsta asta si chestii de genu si in + se mai si cunoaste cu mama:(
Scuzati limbajul si poate am mai scris si gresit dar sunt foarte obosita...
Multumesc mult!
2 comentarii

Fetito, banuiesc ca ai 16 ani. e mult prea devreme pentru viata sexuala. Pe vremuri, fetele la 16 ani se jucau cu papusi.Cel mai bine vorbesti cu parintii tai. Viata sexuala presupune responsabilitate, obligatii, griji, etc, iar tu esti prea cruda pt asa ceva, de aceea, parintii nu prea spun copiilor despre viata sexuala, deoarece vor sa-i protejeze de napasta.
Oricum e bine sa te protejezi, un copil acum, te va distruge.
Oricum e bine sa te protejezi, un copil acum, te va distruge.

sfanta_prudenta miam inceput vita sexula;) si nu am facut chestia asta ca sa nu ma despart de prieten sau chestii de genu;) nici nu aveam de gand pana la 18 ani dar sa intamplat a fost din dragoste ;).era pe vremuri dar acum suntem in secolul 21;) daca ma critici pe mine ce sa mai zicem de fetele de 13-14 ani sau mai rau 11-12 ani;)...parintii mei sunt plecati dar stiu ca miam inceput viata sexuala;)
oricum mersi pentru raspuns:*
oricum mersi pentru raspuns:*

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon