heliobacter pilory
catre d-na doctor I.F, AM SI EU O INTREBARE, ACUM 3 ANI AM FOST DEPISTATA CU H.P., AM FACUT TRATAMENTUL DE RIGOARE, SI M-AM SIMTIT BINE, DAR ACUM DE CATEVA ZILE MA BALONEZ FOARTE TARE, MAI ALES SPRE PARTEA STANGA(DE O LUNA NU MAI FUMEZ, CAFEA NU AM BAUT NICIODATA, IAR DE SUCURI NICI NU VREAU SA MAI AUD).BALONARILE SUNT ATAT DE PUTERNICE, INCAT AM SENZATIA CA NU MAI AM AER SI CRED CA DIN CAUZA ACEASTA MA SPERII FOARTE TARE SI FAC ATAC DE PANICA(IMI CRESTE TENSIUNEA, 15/6, MA DOARE DUPA CEAFA, MI SE USUCA GURA FOARTE TARE(PRACTIC RAMAN FARA SALIVA), DACA IAU UN DISTONOCALM SI ESTE CINEVA CU MINE INTR-O JUMATATE DE ORA MAI IMI REVIN.VA ROG MULT SPUNETI-MI SI MIE CE SA FAC.CLAUDIA
Buna ziua D-na doctor va rog din suflet dati-mi si mie un sfat.Am vazut ca ati raspuns si la alti pacienti care aveau HP.Astazi mi-a venit rezultatul analizei Hp care am facut-o la synevo Ploiesti.Rezultatul a iesit 6.4.Acum 3 luni iesise 7.4.Dupa un tratament care a durat 14 zile. Am luat 1000 mg de Duomox si 500 de metronidazol. si dimineata luam omez.Omezul l-am laut si dupa ce am incetat tratamentul cu antibiotice pana in a 28 zi.Acum mi-a dar urmatoarea schema.
FROMILD 500 mgx1 la 12 ore
Amoxicilina 500mgx1 la 12 ore
Omez dimineata si ibutin una la pranz.Ce ziceti D-na doctor avand in vedere ca rezultatul este f mare nu este mica doza de amoxicilina si durata tratamentului de 7 zile?Va multumesc
Doamne Ajuta!
FROMILD 500 mgx1 la 12 ore
Amoxicilina 500mgx1 la 12 ore
Omez dimineata si ibutin una la pranz.Ce ziceti D-na doctor avand in vedere ca rezultatul este f mare nu este mica doza de amoxicilina si durata tratamentului de 7 zile?Va multumesc
Doamne Ajuta!
Am fost si eu diagnosticata cu Heliobacter pilory si am ales pe raspunderea mea un tratament homeopat.Dimineata pe stomacul gol am baut un pahar de apa plata cu 20 picaturi OXY MAX de la farmacia Calivita.Dupa jumatate de ora am luat 2 pastle de MASTIC GUM de la Solaray(farmacia TEI) care se iau doar odata pe zi dimineata.Am stat o ora fara sa mananc asa cum se cere in prospect.Dupa aceasta ora am luat o pastla de EPS Jarro-Dophilus si peste 10 minute am putut lua micul dejun.La inceput a fost un regim alimentar dar nu am renuntat la cafeaua cu lapte, la supele de pui, la un mango din cand in cand si la kg de suc de mere facut in casa, etc.Am urmat acest tratament 3 luni dupa care am scos Mastic Gum iar restul l-am continuat.Am vrut sa vad daca apar probleme dupa ce il elimin(dureri, reflux, etc).M-am dus sa fac examenul de sange pentru a vedea daca mai exista si m-am bucurat ca scapasem dar si astazi iau OXY MAX de 3 ori pe zi cate 20 picaturi si de 3-4 ori pe zi EPS inainte de mese preventiv si foarte bun pentru sanatate.Am ajuns sa mananc orice la fel ca inainte.De cand ma stiu am fugit de antibiotice dar asta nu inseamna ca in cazuri extreme nu m-am conformat….rare ce-i drept.Am ascultat intotdeauna sfatul medicului dar am cautat si alternativa homeopata in care cred cu sfintenie.Nu am inteles niciodata de ce medicina alopata nu a pactizat cu medicina homeopata la fel ca in China care a adus un mare aport sanatatii omului.Nu pot intelege pe unii medici ce par sa aiba ochelari de cal cand le vorbesti de darurile naturii.Dar asta e o problema ce viitorul o va rezolva caci limitele trebuie depasite cand ai in fata vietile oamenilor.Va urez multa sanatate caci asta este elixirul vietii noastre dupa care alergam cand il pierdem!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2heliobacter pilory
- 3tratamentul ptr Helicobacter Pylori poate -trezi- virusul hepatitei B ?
- 1helicobacter pylori...urgent
- 1Helicobacter pylori
- 6Fiere lenesa...?
- 4acum o luna am fost diagnosticata cu helicobacter pylori
- 3Intrebare despre helicobacter pylori
- 4durere in partea dreapta cu radiere in spate
- 0Analiza la sange sau in scaun H.pylori?
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 1Tratament naturist pentru Helicobacter pilory
- 1Helicobacter - tratament in cazul malabsorbtiei
- 4Helicobacter pylori !! test pozitiv
- 1Helicobacter pylori
- 1Hpylori pozitiv - dupa tratament ma simt la fel
- 1HelicobActer
- 0Helicobacter pylori, o provocare
- 3Helicobacter pozitiv/negativ
Mai multe informații despre: infectia cu helicobacter pylori helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: