heliobacter pylori
va rog sa-mi spuneti si mie daca este bine sau nu la testul heliobacter pylori.rezultatul este 55.5 VE.va rog sa imi ezplicati si mie.multumesc
3 comentarii
Nu se poate interpreta rezultatul daca nu se stie ce metoda a fost folosita si valorile de referinta cu care lucreaza laboratorul respectiv.
In general sunt trecute valorile normale chiar pe buletinul de analiza. Ramane sa va uitati din nou sa vedeti daca valoarea obtinuta se incadreaza in intervalul considerat normal.
Numai bine!
In general sunt trecute valorile normale chiar pe buletinul de analiza. Ramane sa va uitati din nou sa vedeti daca valoarea obtinuta se incadreaza in intervalul considerat normal.
Numai bine!
buna ziua..am si eu o intrebare...am facut analize acum 2 zile si testul mi-a esit ff rau am un microb Helicobacter Pylori..si acum fac un tratament si e foarte tare nu ma simt prea bine ametesc stari de voma etc... vreau sa-mi dati un sfat...multumesc
Daca aveti manifestari gastrice date de aceasta bacterie este bine sa va tratati. In cazul in care tratamentul prescris va face rau puteti discuta cu medicul curant, poate il modifica. Daca unul din medicamente este Metronidazol, sa aveti grija sa nu consumati deloc alcool in asocire cu acesta, nici macar sub forma de tinctura.
Numai bine!
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8helicobacter pylori si reflux grastro-esofagian
- 4Helicobacter Pylori... de unde as fi putut lua acest virus si cum se transmite?
- 6heliobacter piroly - 1, 8 - ce inseamna? e grav?
- 164Helicobacter vs Sulforaphane
- 2helicobacteri pylori
- 3Am ulcer duodenal si sunt pozitiv Helicobacter pylori
- 18helicobacter pylori
- 1helicobacter pylori
- 7Senzatie de contractie stomacala si scurgeri albe gelatinoase
- 4durere in partea dreapta cu radiere in spate
- 0Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
- 9In urma unor analize mi s-a depistat helicobacter
- 1Gastrita cu helicobacter
- 0helicobacter pylori
- 2Tratament Bulbita eroziva
- 1Rezultat test helicobacter pylori poate fi fals pozitiv/negativ???
- 3Tratamentul minune pt Helicobacte sau teapa?
- 0Helicobacter pylori, o provocare
- 2Bacteria helycobacter pylori
Mai multe informații despre: helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: