heliobacter - care sunt simptomele? | Forumul Medical ROmedic

heliobacter - care sunt simptomele?

22-10-2008
jon
Nu este medic/terapeut
jon
poti face cancer de la heliobacter ?care sunt simtomele?chiar daca am luat tratament uneori ma mai doare stomacul dupa ce mananc anumite preparate cat timp treb tinut regim?multumesc va rog un rasp
9 comentarii
0
22-10-2008, ora 20:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
jon, da click pe id-ul meu si gasesti un mesaj postat de mine despre aceasta bacterie pe care o am si eu!!o sa gasesti raspunsul la mai multe intrebari!!numai bine
0
01-11-2008, ora 20:55
mrpop
Nu este medic/terapeut
mrpop
Am 40 ani si rezultatul analizelor de acum cateva zile e urmatorul:
- anticorpi helicobacter pylori-IgG (test cantitativ) 6.1 UI/mL
In acest memont doctorul meu e in concediu si revine cam peste 2 saptamani, fara sa pot sa iau legatura cu el in acest timp
Poate cineva sa-mi spuna pe scurt ce inseamna acest rezultat si daca e nevoie sa iau urgent legatura cu alt doctor, sau pot astepta perioada de 2 saptamani ?
Rog seriozitate maxima in raspuns.
0
02-11-2008, ora 18:26
jon
Nu este medic/terapeut
jon
ulima oara mi-a iesit aceast microb 7.1 intradevar imi era fff rau daca medicul dv este in concediu nustiu ce sa zic dar si eu am ast 2 sapt dupa primirea rezult si tratament pt ca si doctorul meu era in concediu puteti incepe sa tineti regim nu prajit nu dulce nu prea cald, nu prea rece nu legume crude nu citrice pana ce vine doctorul.dar sa va dau un sfat eu am luat tratament si ma simteam mai rau decat inainte si am inceput sa beau suc de broccoli care e ffff bun kred ca mai bun si decat pastilele incercati o cura timp de 2 luni si vedeti ce bine va simtiti multa sanatate
0
09-11-2008, ora 18:40
andra33
Nu este medic/terapeut
andra33
Buna seara. AM gat pe google:"heliobacter " si am dat de voi. In 2.11.08 am inceput tratamentul cu :controloc, frumilid(40) si amoxacilina(1000) timp de 28 zile- acesta este tratamentul prescris de dr. Oproiu. Am fost la dumnealui si am facut endoscopie. rezultatul Ulcer juxtapiloric:HP-pozitiv.Am ajuns sa fac o endoscopie deoarece am dureri in partea dreapta intercostal. Intrebaraea mea este:
1-cum se transmite acest microb?
2-ii pot infecta pe cei cu, care locuiesc(bb-1 an si sotul)?
3-de unde sa fi aparut?

VA MULTUMESC SI ASTEPT CAT MAI CURAND UN RASPUNS>
O seara buna tuturor.
0
09-11-2008, ora 18:40
andra33
Nu este medic/terapeut
andra33
Buna seara. AM dat pe google:"heliobacter " si am dat de voi. In 2.11.08 am inceput tratamentul cu :controloc, frumilid(40) si amoxacilina(1000) timp de 28 zile- acesta este tratamentul prescris de dr. Oproiu. Am fost la dumnealui si am facut endoscopie. rezultatul Ulcer juxtapiloric:HP-pozitiv.Am ajuns sa fac o endoscopie deoarece am dureri in partea dreapta intercostal. Intrebaraea mea este:
1-cum se transmite acest microb?
2-ii pot infecta pe cei cu, care locuiesc(bb-1 an si sotul)?
3-de unde sa fi aparut?

VA MULTUMESC SI ASTEPT CAT MAI CURAND UN RASPUNS>
O seara buna tuturor.
0
10-11-2008, ora 19:30
jon
Nu este medic/terapeut
jon
acest microb traieste in mucoasela stomacului si nu se transmite.multi au zis ca acest microb se activeaza datorita stresului, a alimentatiei necorespunzatoar dar dupa ce ati facut tratamentul mai aveati microbul pozitiv?de ce nu faceti analiza de sange sa vedeti ce canditate de microb aveti multa sanatate
0
29-05-2010, ora 09:17
Gabriela M.
Nu este medic/terapeut
Gabriela M.
Colega mea are probleme foarte serioase de sanatate. A avut transaminazele foarte mari, a fost internata si i s-a pus diagnosticul de hepatita cronica. In toata perioada nu si-a schimbat culoarea, ma refer la galbenul caracteristic al bolnavilor de hepatita. S-a simtit doar foarte obosita si a avut dureri mari de stomac. Refacand anumite analize, a primit urmatorul rezultat: TOXOPLASMOZA IgM 0, 087 negativ, UgG 28, 600 UI/ml pozitiv, HELIOBACTER PYLORI Anticorpi IgG 5, 40 U/ml pozitiv.
Va rog frumos sa interpretati acest rezultat si sa-i indicati urmatorul pas in vederea unui tratament eficient.
Multumesc.
0
29-05-2010, ora 09:23
Gabriela M.
Nu este medic/terapeut
Gabriela M.
Am uitat sa mentionez ca acum 2 saptamani a facut endoscopie si nu s-a depistat heliobacterul. Se poate ca printr-o sterilizare necorespunzatoare sa se fi contaminat?
0
26-01-2016, ora 22:27
estefanialolita
Nu este medic/terapeut
estefanialolita
Buna dragilor...de 2 ani am descoperit ca am helicobacter...desi aveam aceste simptome de ceva timp inainte.
am fost la multi doctori..problema mea este ca sunt alergica la klabax si amoxacilina imi provoaca greata n o pot inghiti.vine inapoi...am reusit cateva zile sa o inghit in fructe dar n m simteam bne deloc...am facut recet tratament naturist am incercat toate felurire posibile...Ajutor...mai este cineva alergic...mai este alta cale..n mai pot cu aceasta bacterie...imi doresc foarte mult sa scap de ea si de dureri..
..????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici