crize respiratorii
stimata doamna doctor sau cei ce ma pot ajuta va rog sa imi spuneti ce credeti in legatura cu problema care o am;cand ies in caldura si merg mi se face rau incep si respir greu imi tremura tot corpul si ma i-au slabiciuni imi vine sa cad din piceoare parca as simti ca mi se incoarda ceva in piept si nu pot respira, parca nu mai suporta corpul caldura am facut analize la plamani si inima la sange la cap la abdomen si totul e bine dar problema persista de 3 luni.nu reusesc sa imi mai gasesc puterile, ma gandeam poate sa am astm imi puteti spune daca astmul se vede la radiografia pulmonara? am si o mica durere cateodata in piept in dreapata sternului care radiaza sub brat cateodata ma doare si in spate, nu stiu sant destul de derutat ca la analize nu mi-a iesit nimic iar starea mea este tot asa mi-e teama sa nu imi pierd serviciul.va multumesc mult!
1 comentarii
ti-ai facut analizele de tiroida?poate fi de la tiroidamie la fel mi se intimpla nu ai slabit ?sau ceva schimbari
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 6despre probleme respiratorii
- 17probleme in respiratie!
- 3criza (nevroza) respiratorie?
- 5starea de frica, respiratie greoaie
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 3Respiratie ingreunata si nod in gat
- 4lipsa de aer...
- 1Dificultati la respiratie in acest timp geros.
- 7Droguri legale lipsa de aer! ajutorrrrrrr disperareeee
- 6nu pot sa respir adanc... Nu mai pot sa-mi umplu plamanii de aer la capacitatea lor
- 1Probleme respiratie dupa o viroza si secretie mare de mucus
- 1Respiratie cu portia!
- 1respiratie ciudata
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
- 1Problema respiratie.
- 2Durere intercostala in timpul respiratiei
- 3respiratie zgomotoasa
Mai multe informații despre: Infectiile respiratorii caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: