Haideți să slăbim împreună!

20-11-2018
Tiririt
Nu este medic/terapeut
Tiririt
Care dintre voi dorește să slăbească? Eu propun să ținem împreună o dietă rapidă și aici, pe acest forum, să ne susținem reciproc, să ne încurajăm, să fim sincere/sinceri, astfel, prin această metodă, cred că vom reuși!

Vreau ca fiecare dintre voi să scrie următoarele:

- sexul
- vârsta
- înălțimea
- kilogramele
- cât dorește să slăbească

În cazul meu: sex feminin, 25 de ani, 1, 54, 59 kilograme, vreau să slăbesc 10 kilograme.

Prin iulie aveam 47 de kilograme, m-am îngrășat urgent 12, pentru că am început să mănânc exagerat! Dar acum sunt foarte hotărâtă să slăbesc 10 kilograme, atât vreau, nu mai mult!

Atenție! Cele/cei care au probleme de sănătate, rog să fie conștienți de asta și că nu se vor apuca de acestă dietă, doar cu recomandarea medicului. E o dietă săracă în calorii și vreau să știți că nu e chiar cea mai sănătoasă, doar că partea bună este că nu e de durată. Poate durează doar câteva săptămâni. Eu vă spun cum procedez eu, în schimb e alegerea voastră, cu bună știință dacă o urmați sau nu.

Cu această cură de slăbire se slăbește rapid, deoarece este hipocalorică. Nu vă pot spune exact, dar tot ce știu este că depinde de fiecare, cu cât ești mai gras, cu atât slăbești mai mult. Cred și că va fi mai greu de ținut, dar tocmai acesta este motivul pentru care am hotărât să deschid acest topic, pentru a ne încuraja reciproc, astfel încât să ne fie ușor.

Deci, de mâine începând, 21 noiembrie 2018, vom începe dieta.

- mic dejun: 3 linguri de iaurt + un pumnuleț de cerere integrale
- o sriclă de apă (minim de 0, 5 litri)
- prânz: o conservă de fasole cu cârnăciori de 300 g (se găsește la orice alimentară mai mare)
- o sriclă de apă (minim de 0, 5 litri)
- cina: o conservă de pește, ton în suc propriu

Nu se consumă nimic altceva, în afara de ceea ce am scris mai sus.

Deci, care dintre voi dorește să începem?
2 comentarii
0
20-11-2018, ora 13:33
Tiririt
Nu este medic/terapeut
Tiririt
Ah, da. După cină am uitat să scriu iar:

- o sticlă de apă (minim de 0, 5 litri)
0
14-03-2020, ora 17:32
kdaniel
Nu este medic/terapeut
kdaniel
A trecut ceva timp de cand ai deschis acest subiect...Ce ai mai făcut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.