Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.

Voi știți ce mâncați? Eu am făcut diabet din pacate din cauza capcanelor industriei alimentare și acum vreau sa îți recomand din proprie inițiativă o carte pentru că m-a surprins plăcut și m-a făcut să conștientizez ce mizerii mâncăm și de ce am făcut diabet, gastrita, kg in plus etc
Ce părere ai despre cartea dr.Chris Van Tulleken? Ai cumpara-o?
-----------*
Eu ți-o recomand din inițiativa proprie și nu fac reclama va zic sincer, o recomand fiindcă e revelatoare in domeniul industriei alimentare și a nutriției și dezvăluie capcanele actualei industrii alimentare
Adevărul despre mâncarea ultraprocesată este acum în meniu.
Stabilizatori, emulgatori, gume, lecitină, glucoză, uleiuri hidrogenate. Alimentele ultraprocesate sunt peste tot în magazinele noastre. Le găsim pe rafturile cu dulciuri, cu lactate, sosuri, pâine sau chiar pe rafturile cu produse Bio. Sunt acestea soluția pentru o alimentație hrănitoare și sănătoasă?
În cartea sa, Dr. Chris van Tulleken dezvăluie adevărul șocant despre impactul negativ al alimentelor ultraprocesate asupra sănătății noastre, dar și despre industria alimentară care ne propune tot mai multe produse concepute pentru a fi profitabile, nu hrănitoare.
------------*
Ați cumpără cartea? Sau va interesează subiectul? Ce părere aveți de industria alimentara actuala și credeți că ea e vinovată pentru epidemia de diabet, obezitate, cancer și etc?
(*modificat de admin)
Ce părere ai despre cartea dr.Chris Van Tulleken? Ai cumpara-o?
-----------*
Eu ți-o recomand din inițiativa proprie și nu fac reclama va zic sincer, o recomand fiindcă e revelatoare in domeniul industriei alimentare și a nutriției și dezvăluie capcanele actualei industrii alimentare
Adevărul despre mâncarea ultraprocesată este acum în meniu.
Stabilizatori, emulgatori, gume, lecitină, glucoză, uleiuri hidrogenate. Alimentele ultraprocesate sunt peste tot în magazinele noastre. Le găsim pe rafturile cu dulciuri, cu lactate, sosuri, pâine sau chiar pe rafturile cu produse Bio. Sunt acestea soluția pentru o alimentație hrănitoare și sănătoasă?
În cartea sa, Dr. Chris van Tulleken dezvăluie adevărul șocant despre impactul negativ al alimentelor ultraprocesate asupra sănătății noastre, dar și despre industria alimentară care ne propune tot mai multe produse concepute pentru a fi profitabile, nu hrănitoare.
------------*
Ați cumpără cartea? Sau va interesează subiectul? Ce părere aveți de industria alimentara actuala și credeți că ea e vinovată pentru epidemia de diabet, obezitate, cancer și etc?
(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: alimentele ultraprocesate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: