amar in gura
buna ziua
m-am trezit in aceasta dimineata cu un gust amar in gura si un usor discomfort in partea dreapta. momentan iau un tratament cu fromolid 500 si erdomed. cand ma ridic din pat ametesc si mi se pare ca inima imi bate mai tare.
s-a cnfruntat cineva cu asa ceva?
in ultima saptamana am dormit doar cate 5-6 ore pe noapte iar acum am doar 4 ore dormite
va rog sa ma ajutati
astept raspunsurile voastre va multumesc
m-am trezit in aceasta dimineata cu un gust amar in gura si un usor discomfort in partea dreapta. momentan iau un tratament cu fromolid 500 si erdomed. cand ma ridic din pat ametesc si mi se pare ca inima imi bate mai tare.
s-a cnfruntat cineva cu asa ceva?
in ultima saptamana am dormit doar cate 5-6 ore pe noapte iar acum am doar 4 ore dormite
va rog sa ma ajutati
astept raspunsurile voastre va multumesc
5 comentarii
Posibil de la fiere, daca zici ca ai amar in gura si dureri in partea dreapta sub coasta..mergi la gastro-enterolog sau la medicul de familie..
cine ti-a recomandat acel tratament?!?...sau ai lust asa...?
..ma gandesc ca, dr. care ti-a recomandat, ti-a si zis un diagnostic-posibil. Sanatate.
..ma gandesc ca, dr. care ti-a recomandat, ti-a si zis un diagnostic-posibil. Sanatate.
Adica inghinal?? sau unde, ca piciorul e mare. Operatie de apendice ai facut?? Mergi la medic, urgent!
Fromilidul este un antibiotic cu relativ multe reactii adverse. Printre cele gastrointestinale se regasesc greata si durerile abdominale, printre cele cardiace tulburarile de ritm, adica poate provoca aritmii. Anunta doctorul care ti l-a prescris.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gust iute de vreo 5-6 zile
- 5revenirea mirosului si gustului
- 4gust in gura moderat amarui in special dimineata
- 2gust amar si gura uscata dimineata la trezire
- 0Amar in ceru guri
- 5dulce permanent in gat
- 0Gura uscata, gust rau (baza limbii)
- 1Gust si miros metalic
- 2tulburari de gust-absenta totala a gustului
- 2Problema cavitate orala...
- 3Gust amar