dulce permanent in gat | Forumul Medical ROmedic

dulce permanent in gat

19-04-2014
ileana i
Nu este medic/terapeut
ileana i
Simt un mucus (flegma) in gat, si un gust permanent dulce. Si in nas simt un mucus, am avut candva o sinuzita.
Am incercat de 2 ori cu vit A uleioasa, sa imi pun in nas, si a avut un mic efect pozitiv.
Cum as putea rezolva problema ?
5 comentarii
0
20-04-2014, ora 20:48
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. o radiografie SAF si consuult orl
2 consult stomatolog
0
21-04-2014, ora 17:09
ileana i
Nu este medic/terapeut
ileana i
Va multumesc pentru raspuns; acum 3 saptamani am inghitit un mic oscior de peste, s-a localizat undeva sub limba, am fost la orl, problema cu osul s-a rezolvat, dar am auzit vorbind intre doctori ca am un polip.

Am avut probleme cu sinusul de la aerul conditionat (acum 7 ani, am avut o forma grea si am rezolvat-o cu : paracetamol sinus, mult ceai de musetel cald pe care l-am baut, si am luat fitonasal picaturi nazale uleioase care contineau extract uleios de tamaie si floarea soarelui, ulei esential de menta, eucalipt, helidol - aceste picaturi uleioase au fost extraordinare dar nu se mai gasesc, iar sprayul nu are aceeasi compozitie)
Actual : nu mai am dulce in gura ( de la picaturi vit A uleioase), am simtit dupa ce am pus picaturi vit A in nas, in spatele nasului ceva un mucus care aluneca catre gat(catre faringe cred); nu pot elimina, nu e mult ;imi face bine ceaiurile cald.
Nu am nasul infundat, putin pe nara dreapta respir mai greu, nu ma doare capul, nu am febra
Ce imi recomandati ? un tratament cat mai naturist
In asteptarea unui raspuns din partea dvs,
cu stima,
Ileana i
0
21-04-2014, ora 19:17
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
cand imi scrieti rezultatul investigatiilor recomandate mai sus.. mai vorbim dspre tratamet
nu pot sa recomand ceva pana nu stiu ce ai...
0
23-06-2014, ora 14:02
ileana i
Nu este medic/terapeut
ileana i
Am fost la 2 doctori orl -isti, mi-au facut consulatie obisnuita, nu mi-au recomandat radiografie SAF.

Unul din ei au constatat o rinita postnazala, dar i-am spus si de gustul dulce pe care il simt in gat(mai mult pe cerul gurii catre gat), uneori un gust de oparit.M-a trimis la endocrinologie( am fost si acolo, nu am nimic la tiroida)

Alt doctor, dupa consultatie obisnuita ( fara radiografi...)a spus ca am rinita vasomotorie si mi-a dat tratament apicol, care la un moment dat
am simtit ca mi se infunda nasul, si imi ingheta varful nasului, deci eu sunt alergica la produsele apicole pe care mi le-a dat :polen, tinctura propolis...

Am fost la homeopat, mi-a dat terapii, sunt mult mai bine, aproape am scapat, dar gustul in cerul gurii catre gat, devine permanent, mi-a trecut postanazala

Ce am constatat : atunci cand am supt un paracetamol sinus(deci amar)
nu am mai avut aceea senzatie in gat
Nu am nici o senzatie la stomac,
Am facut analiza sangelui, sunt in regula
Exudat faringian : este negativ

Nu stiu ce sa mai incerc, am mai facut o programare la un doctor orl dar sunt programata pe 25 iulie

Sa fi ramas undeva osciorul de peste ?

Ce mai pot incerca sa ma lase acea senzatie in gat, cerul gurii ??
Am inceput gargara cu musetel, are un efect bun, pentru cerul gurii, nu stiu cat ma va tine
Va rog din suflet, astept un raspuns

ileana
0
29-06-2014, ora 04:13
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
un conult la stomatolog
nu te mai gandi la micile senzatii dein gat..este un organism viu si senzatiile sunt schimbatoare si normale
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: