Grup suport pentru atacuri de panica si anxietate 2015.
elena1992z
1. Nu e necesar sa te internezi pt depresie si anxietate.
2. Nu iei medicamente cu pumnul pt asa ceva. Eu am luat o singura pastila pe zi 2 ani si de 8 ani ulteriori nimic.
3. Psihologul tau daca era profesionist nu exagera cu paturi de spitale si te punea sa iei concomitent tratament sa te simti perfect si boala sa remita. Sa nu mai fi nevoita nici sa iei pastile, nici sa cheltuiesti atat cu psihologul.
Spitalele nu sunt asa cum isi inchipuie psihologul sau cel care nu a fost acolo. Poti sa socializezi cu persoane care sa te inteleaga perfect, sa impartasesti din experienta lor. Mancarea de obicei este buna. Este caldura. Unii dau bani ca sa stea internati si sa nu stea singuri acasa. dar repet: tu nu esti caz de internare. Te cam manipuleaza cine ti-a bagat in cap asta.
1. Nu e necesar sa te internezi pt depresie si anxietate.
2. Nu iei medicamente cu pumnul pt asa ceva. Eu am luat o singura pastila pe zi 2 ani si de 8 ani ulteriori nimic.
3. Psihologul tau daca era profesionist nu exagera cu paturi de spitale si te punea sa iei concomitent tratament sa te simti perfect si boala sa remita. Sa nu mai fi nevoita nici sa iei pastile, nici sa cheltuiesti atat cu psihologul.
Spitalele nu sunt asa cum isi inchipuie psihologul sau cel care nu a fost acolo. Poti sa socializezi cu persoane care sa te inteleaga perfect, sa impartasesti din experienta lor. Mancarea de obicei este buna. Este caldura. Unii dau bani ca sa stea internati si sa nu stea singuri acasa. dar repet: tu nu esti caz de internare. Te cam manipuleaza cine ti-a bagat in cap asta.
Intotdeauna sunt zile mai bune si zile mai putin bune, nu trebuie sa te descurajezi. Te sfatuiesc ca atunci cand apar simptomele sa te gandesti ca ele fac parte din viata, ca sunt ale tale si nu iti pot face niciun rau, cum niciodata nu ti-au facut rau pana acum, de fiecare data au trecut. Treptat, cand nu-ti va mai fi frica de ele, vor disparea. Garantat.
Ma bucur ca esti o ambitioasa si luptatoare si nu te-ai lasat, te felicit pentru atitudinea ta si sfatul meu este sa mergi pe drumul tau, fara sa te afecteze diverse pareri, unele nu sunt specializate.
Pentru orice intrebare, te rog sa ma contactezi.
Psih. Mirela Gheorghe
Ma bucur ca esti o ambitioasa si luptatoare si nu te-ai lasat, te felicit pentru atitudinea ta si sfatul meu este sa mergi pe drumul tau, fara sa te afecteze diverse pareri, unele nu sunt specializate.
Pentru orice intrebare, te rog sa ma contactezi.
Psih. Mirela Gheorghe
Va multumesc mult, sincer imi este foarte greu mereu mi a fost insa nu am incotro daca nu ma ridic eu cine sa ma ridice? incerc sa ma calmez mereu insa tot nu dispare starea de teama..stau mereu cu frica nu inteleg de ce chiar nu..
Ma uit exact cum tastez, multumesc pentru grija, dvs insa cred ca nu.
Este atat de greu sa intelegeti ce v-a scris colega mea Clara?
Probabil ca da iar in acest caz sunt si mai convinsa ca este o pierdere de vreme pentru cei ce refuza sa se documenteze.
Este atat de greu sa intelegeti ce v-a scris colega mea Clara?
Probabil ca da iar in acest caz sunt si mai convinsa ca este o pierdere de vreme pentru cei ce refuza sa se documenteze.
elena1992z: Este normal sa nu dispara daca tu te gandesti mereu la ea, atunci cand te intrebi mereu de ce nu dispare, de fapt tot la frica te gandesti, la acele senzatii.Mintea ta este concentrata mereu pe aceleasi ganduri, incercand sa "lupti" cu ele, de fapt le intaresti. Incearca sa le accepti si sa nu te temi. Iti spui: "Sunt doar niste senzatii, nu mi-e teama, vor trece asa cum au trecut mereu" si faci alta activitate care sa te scoata din acea stare. Bineinteles ca acest exercitiu trebuie repetat de foarte multe ori, zile la rand, saptamani, nu se vad rezultate imediat.
Succes.
Psih. Mirela Gheorghe
Sibiu
Succes.
Psih. Mirela Gheorghe
Sibiu
Frica asta mie imi trecea in 10-15 minute cu un anxiar.
katy_p
clara_p
eu sunt de accord si cu solutia voastra "pastilele", este solutia mai comoda, pastila face aceelasi lucru ca si psihoterapia se foloseste de caile naturale ale organismului pentru ai reda la loc echilibrul
doar ca sunt personane care nu vor sa foloseasca pastilele, si eu sunt una din aceele persoane care nu vrea sa le foloseasca vad pastile ca pe o plasa de siguranta.
elena1992z
Eu consider ca psihoterapia isi face treaba doar ca trebuie sa gasesti psihoterapeutul potrivit.
Pe mine psihoterapia ma ajuta, ma invatat sa imi schimb modul de gandire.
Eu in decembrie si ianuarie nu aveam curaj sa ies singur din casa, acum ies fara nici o problema oriunde, conduc singur fara probleme, raman blocat in trafic si nu imi este frica ca se va intampla ceva rau, ies din Bucuresti singur.
Merg la intalniri singur, la banca la mall, cumparaturi, merg pe strada singur.
Psihoterapia si sportul pe mine ma ajuta foarte mult.
elena1992z esti din Bucuresti?
Alin Constantin este facebook meu.
Si exact cum spune si Mirela Gheorghe daca ne gandim numai la faptul ca "aoleu daca mi se face rau " starile vin inapoi, dar vin aduse de noi.
Frica este un sentiment pe care il putem controla iti spun din propia mea experienta si nu din povesti, eu reusesc sa imi controlez starile de anxietate si fara pastile.
O zi placuta !
clara_p
eu sunt de accord si cu solutia voastra "pastilele", este solutia mai comoda, pastila face aceelasi lucru ca si psihoterapia se foloseste de caile naturale ale organismului pentru ai reda la loc echilibrul
doar ca sunt personane care nu vor sa foloseasca pastilele, si eu sunt una din aceele persoane care nu vrea sa le foloseasca vad pastile ca pe o plasa de siguranta.
elena1992z
Eu consider ca psihoterapia isi face treaba doar ca trebuie sa gasesti psihoterapeutul potrivit.
Pe mine psihoterapia ma ajuta, ma invatat sa imi schimb modul de gandire.
Eu in decembrie si ianuarie nu aveam curaj sa ies singur din casa, acum ies fara nici o problema oriunde, conduc singur fara probleme, raman blocat in trafic si nu imi este frica ca se va intampla ceva rau, ies din Bucuresti singur.
Merg la intalniri singur, la banca la mall, cumparaturi, merg pe strada singur.
Psihoterapia si sportul pe mine ma ajuta foarte mult.
elena1992z esti din Bucuresti?
Alin Constantin este facebook meu.
Si exact cum spune si Mirela Gheorghe daca ne gandim numai la faptul ca "aoleu daca mi se face rau " starile vin inapoi, dar vin aduse de noi.
Frica este un sentiment pe care il putem controla iti spun din propia mea experienta si nu din povesti, eu reusesc sa imi controlez starile de anxietate si fara pastile.
O zi placuta !
daca ar fi fost o pierdere de vreme acum faceati altceva decat sa tot scrieti aici. Este chiar atat de dificil sa vedeti si alte pareri? Daca dumneavoastra nu ati reusit sa va vindecati prin modul de a gandi de ce incurajati oamenii sa ia pastile? este o aberatie pe cuvant, mai mult demoralizati oamenii, in fine am incheiat acest subiect cu doamnele doctorite specializate.
Domnule Alin, ma bucur ptr dumneavoastra. facebookul meu este Zoea Elena si sunt din Constanta.
Doamna Mirela, aveti mare dreptate, doar ca este atat de greu sa imi controlez gandurile, reusesc mereu sa fac asta, insa mi as dori din suflet sa dispara, o sa lucrez mai mult cu mine, mai intens.. va multumesc mult ptr sfaturi !
Domnule Alin, ma bucur ptr dumneavoastra. facebookul meu este Zoea Elena si sunt din Constanta.
Doamna Mirela, aveti mare dreptate, doar ca este atat de greu sa imi controlez gandurile, reusesc mereu sa fac asta, insa mi as dori din suflet sa dispara, o sa lucrez mai mult cu mine, mai intens.. va multumesc mult ptr sfaturi !
elena1992z: Tocmai asta iti si spuneam, incearca sa nu ti le mai "controlezi", sa le lasi sa treaca pur si simplu, sa nu mai lupti impotriva lor, doar sa le accepti. Este ca un exercitiu, vine gandul, iti spui : aa iar a venit gandul ala, va trece, nu te mai gandesi la el, de ce a venit, de ce nu pleaca etc, il lasi sa plece. Asta repetat in mai multe zile.
Sanatate
Sanatate
Buna seara ! Si eu trec prin aceleasi stari de panica si anxietate.Eu iau tratament am mers si la pshiolog dar tot rau ma simt, nu ies afara din casa asa simt ca numai rezist.Am ameteli...sunt slabita etc...Beau o cafea pe zii si fumez dar ff rar si vreau sa ma las mai rau ametesc de la ele!Si odihna e ff importanta.As vrea sa incerc si Xanax a mai luat careva e bun??Va rog mult sa imi raspuna cineva.Akum iau Anxiar si Stresclin, Dormolin pastile.
Bianca33
1. Iei produse naturiste care sunt cam apa de ploaie in afara de Anxiar.
Xanaxul este si el o benzodiazepina ca Anxiarul.
Trebuie sa te duci la psihiatru sa ceri un antidepresiv.
Un ad e un medicamente care merge in acelasi timp si pe anxietate si pe depresie, sa poti si tu sa iesi afara din casa si sa ai energie.
2. Cine ti-a dat astea nu ti-a zis ca nu se combina naturiste cu alopate ? Poti avea si de la asta ametelile.
3. Urmeaza o perioada de minim 6 luni tratament cu un antidepresiv, vezi cum te simti, cand te simti perfect reduci si daca totul e ok intri pe remisie. Unii au remisii ani intregi. Eu sunt in remisie de 8 ani de anxietate. Am urmat tratament 2 ani. Totul e ok de 8 ani.
1. Iei produse naturiste care sunt cam apa de ploaie in afara de Anxiar.
Xanaxul este si el o benzodiazepina ca Anxiarul.
Trebuie sa te duci la psihiatru sa ceri un antidepresiv.
Un ad e un medicamente care merge in acelasi timp si pe anxietate si pe depresie, sa poti si tu sa iesi afara din casa si sa ai energie.
2. Cine ti-a dat astea nu ti-a zis ca nu se combina naturiste cu alopate ? Poti avea si de la asta ametelile.
3. Urmeaza o perioada de minim 6 luni tratament cu un antidepresiv, vezi cum te simti, cand te simti perfect reduci si daca totul e ok intri pe remisie. Unii au remisii ani intregi. Eu sunt in remisie de 8 ani de anxietate. Am urmat tratament 2 ani. Totul e ok de 8 ani.
Si eu trec prin aceleaai stari ff greu este nu imi mai revin de ceva tmp..numai ies afara din casa si numai am pofta de mancare delok sunt f slabita imi e ff rau..imi bate inima si mie frica sa nu fac iar atac de panica Iau tratamentul dar nu tot..am mers si la sphiolog.Nu stiu dk o sa mai fiu vreodata ca inainte.
Am 33 ani..si iau Xanax.am luat si Anxiar si cele naturale...nu cred k am ameteli de la ele.Un doctor neurolog mii le-a dat 3 luni.Dar inca Xanax nu am inceput sa il iau.
Bianca33
Trebuie sa mergi la un medic psihiatru. El da tratamentul pt anxietate.
Cu tratament CORECT-PERTINENT iti vei reveni.
Pt pofta de mancare, ia cu 10-15 minute inainte de masa Polenolecitina de la Plafar. E in jur de 20 de lei. E buna si pt memorie si concentrare si iti regenereaza si ficatul. Iti apare pofta de mancare imediat ce o iei si e naturala 100 %.
Trebuie sa mergi la un medic psihiatru. El da tratamentul pt anxietate.
Cu tratament CORECT-PERTINENT iti vei reveni.
Pt pofta de mancare, ia cu 10-15 minute inainte de masa Polenolecitina de la Plafar. E in jur de 20 de lei. E buna si pt memorie si concentrare si iti regenereaza si ficatul. Iti apare pofta de mancare imediat ce o iei si e naturala 100 %.
Bianca, pt pofta de mancare poti lua si Mentat (de la Hymalaya), este bun si pentru starea psihica, "impusti" doi iepuri deodata.
Si mergi totusi la un medic psihiatru.
Si mergi totusi la un medic psihiatru.
Cunosc o terapeuta ff buna in a trata aceste stari.De fapt terapia se face la distanta dar daca totusi sunteti din oras cu terapeuta va ajuta si mai mult.Terapia pe care am facut-o eu cu terapeuta din orasul vostru dureaza 4 saptamani si se fac mai multe metode, pe rand.Mai intai se face curatarea energetica a corpului, si programarea mintii pentru vindecare.Apoi, celelalte metode.Nesperat de repede , nu am mai facut stari de panica iar starile de confuzie, teama de a iesi din casa a dispart.A treia zi am iesit in oras dupa 2 luni de stat in casa., Am dormit bine de la prima sedinta.E o terapie minune pentru mine.Nu va pot lasa detalii, adresa terapeut dar va pot ajuta pe email sau mes., -----------* (stiu ca nu se lasa adrese, cica ar fi reclame)Astept sa va ajut
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna ziua tuturor
In anumite situatii anxietatea este produsa de felul in care gandim, de ideile si convingerile noastre disfunctionale, de care, de multe ori, nu suntem constienti. Durerile din zonele toracica si abdominala, precum si senzatia de caldura corporala pot fi efecte ale anxietatii. Starea de tensiune psihica sau de stres poate da anumite somatizarii, adica sa genereze senzatii de durere in diverse zone corporale.
In asemenea situatii, sfaturile, pastilele, ceaiurile etc, nu modifca stilul de gandire si convingerile noastre eronate. Prin urmare, nu actioneaza asupra cauzelor ci, cel mult asupra efectelor.
Stilul de gandire si convingerile disfunctionale pot fi modificate cu ajutorul psihologului in cadrul sedintelor de psihoterapie.
Acestea se pot tine si online, efectele fiind la fel de bune.
Toate cele bune!
In anumite situatii anxietatea este produsa de felul in care gandim, de ideile si convingerile noastre disfunctionale, de care, de multe ori, nu suntem constienti. Durerile din zonele toracica si abdominala, precum si senzatia de caldura corporala pot fi efecte ale anxietatii. Starea de tensiune psihica sau de stres poate da anumite somatizarii, adica sa genereze senzatii de durere in diverse zone corporale.
In asemenea situatii, sfaturile, pastilele, ceaiurile etc, nu modifca stilul de gandire si convingerile noastre eronate. Prin urmare, nu actioneaza asupra cauzelor ci, cel mult asupra efectelor.
Stilul de gandire si convingerile disfunctionale pot fi modificate cu ajutorul psihologului in cadrul sedintelor de psihoterapie.
Acestea se pot tine si online, efectele fiind la fel de bune.
Toate cele bune!
Noul an să vă aducă speranţă, sănătate şi fericire!
La mulţi ani!
Gabriel PÈ‹rvan psihoterapeut
La mulţi ani!
Gabriel PÈ‹rvan psihoterapeut
Si eu caut un grup de suport pentru anxietate.
haideti sa ne adunam undeva si sa discutam.
la mine simptomele se amelioreaza dac vb cu cineva.
haideti sa ne adunam undeva si sa discutam.
la mine simptomele se amelioreaza dac vb cu cineva.
Vezi ca e deja un grup de suport pe topicul Pentru cei cu atacuri de panica si anxietate foarte important, pe aceasta sectiune.
Este suport online, cel de care vb tu?
Eu daca cumva mananc nittai care se transforma in nitriti si ajung in sange ma simt foarte rau.
Nu mai gandesc corect, ma doare groaznic capul.
Am probleme cu intestinele de mul si de acolo este problema.
Am citit ca doar copiilor le lipsesc bacteriile care proceseaza nitrati.
Concluzia este ca mie imi lipsesc acele bacterii, cu toate ca ma indop de probiotice.
Eu daca cumva mananc nittai care se transforma in nitriti si ajung in sange ma simt foarte rau.
Nu mai gandesc corect, ma doare groaznic capul.
Am probleme cu intestinele de mul si de acolo este problema.
Am citit ca doar copiilor le lipsesc bacteriile care proceseaza nitrati.
Concluzia este ca mie imi lipsesc acele bacterii, cu toate ca ma indop de probiotice.
Anxietatea e o ‘umbrela’ prea larga pentru a putea fi cuprinsa corespunzator intr-un singur grup de sustinere.
Grupuri de sustinere pe unele subclase, cum ar fi TOC sau fobia sociala, pot fi uneori utile…atat timp cat exista si o buna colaborare psihoterapeut-psihiatru.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Grupuri de sustinere pe unele subclase, cum ar fi TOC sau fobia sociala, pot fi uneori utile…atat timp cat exista si o buna colaborare psihoterapeut-psihiatru.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Daca aveti nevoie savorbiti despre anxietate pe un site creat special fara nici un avantaj pentru mine si numai penteu suport si ajutor gratuit despre # anxietate intrati pe ---------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4suntem impreuna de doi ani, ea este foarte anxioasa, paranoica, obsesiva si depresiva
- 16ganduri obsesive
- 37anxietatea si atacul de panica
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 2Sufar de anexitate
- 19Ajutati-ma sa-mi ajut sora
- 5de 5 ani am atacuri de panica
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 6de aproape 1 an si jumatate sufar de anxietate-depresie
- 2anxietate si dureri de cap
- 6Anxietate sau ceva mai grav ?
- 8M am vindecat de anxietate
- 28Biochimia creierului in Anxietate si Depresie
- 2Va rog, niste sfaturi. atacuri de panica
- 3Anxietatea si atacurile de panică revin
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 11Nu mai suport
- 3Atacuri de panica?
- 0Simt ca imi ia foc stomacul. Atacuri de panica
- 2Anxietate foarte mare
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: