ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Grup de suport pentru TOC-CAP 15

5310 comentarii 1 2 ..... 174175176 177 Înainte ›
0
03-04-2014, ora 12:50
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Mai, eu nu mai imi iau tratamentul intreg, iau numai jumatate si vad ca ma simt mai bine.
Nu ma plictisesti, tu treci prin ce am trecut eu, suntem cumva pe aceeasi lungime de unda, de asta te si "veghez" asa. :) nu vreau sa ajungi sa faci prostiile mele.
0
03-04-2014, ora 13:21
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Andreeaaa cum sa mori ma ? Doamnem, pei eu peste 15 ani la cine mai vin sa ma tratez ?!
Eu repet sa pui mana sa te tratezi si ai sa te simti ok cu parul cum e el.
Uite si eu in Februarie spuneam ca ma suicidez dat fiind ca aveam o stare urata de tot si ca si tine, nu mai puteam si nu mai vedeam solutia, de cand mi-am mai revenit, nu mai am gandul asta, cel putin deocamdata.
Chiar si Stevens stie ca mereu ii ziceam "mane io mor ca nu mai suport", nu ca fac eu misto acum, eram pregatit cu pastile, cu Vodka (amplifica efectul pastilelor acelora).
Acuma si de la Strattera si de la Mirapexin vad ca mi-e ceva mai bine, ca pana cand, nu stiu. Si nu-mi cade nici par, nici nu ma ingras, din contra chiar mi-a mai taiat din pofta de mancau.

Katy, nu am simtit nevoia sa fac copii ca nu simt ca dores asta, mai ales sa-mi ratez viata muncind ptr ei, am vrut sa traiesc ptr mine si sa profit la maxim de viata. Familie as vrea dar in alt sens, sa am o prietena cu care sa ma inteleg super si atat, sa ne traim viata impreuna.
0
03-04-2014, ora 13:29
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Merci Cata
Ma bucur ca ti-e mai bine cu jumate, la doctor sa inteleg ca nu te mai duci sau...?

Costy, asta e singurul lucru care ma mai motiveaza, sa pot sa ajut oamenii care trec prin ce trecem noi.Stiu ca maine poate voi fi bine, dar am momente in care caaaad asa rau de tot, banuiesc ca e tot ceva chimic..
0
03-04-2014, ora 13:30
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Costy, nu te judec ce faci cu viata ta, doar ti-am zis ca in acea situatie te-ai gandi sigur si la partea materiala :)

Andreea, treb sa ma duc la dr, ca am nevoie de reteta, oricum ma duceam.
0
03-04-2014, ora 13:36
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
E chimic Andreea, iti zic eu, nu e de la nici un par, ala e motivul bolii sa te indoaie ! Pai uite acu, ma simt mai ok de Sambata dupamiaza in aceleasi conditii, era sa ma faca urat de tot sa stii, eu de aia zic sa iei tratament, ca eu altfel acuma eram mort si nu mai vorbeai cu mine, deci nu te juca, ca suferinta e asa mare ca te apasa din ce in ce pana nu mai suporti si BUM, esti fata desteapta foc, chiar nu realizezi ca ai nev de tratament ? Eu am realizat.
Chiar prin feb la sfarsit am si pisat pastilele in ala de usturoi sa le am pregatite sa fie praf sa se asimileze mai repede, in 3 saptamani eram pregatit de adios.
Si daca eram inteligent ce ? Afectul era negru si ma controla.

Daca mori mori degeaba, iti zic eu, una ca daca luai tratament care sa nici nu cada parul si care nici sa nu te ingrase, scapai cu brio, apoi pe cine mai ajuti tu daca nu mai esti ? Si eu la cine mai vin ? :))))))))))))).
0
03-04-2014, ora 13:51
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Costi, daca ar gandi toti ca tine, specia umana ar disparea ca dinozaurii. :))
Cum ma sa zici ca iti ratezi viata muncind pt. copii? :)) Pai copiii dau un sens vietii, ei te motiveaza.Altfel pt. ce naiba mai muncesti?Ca sa mananci, sa bei si sa f**i? Pai asta e viata? :))
0
03-04-2014, ora 13:56
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Costy realizez ca trebuie tratament, stii ca sunt de acord cu ce zici tu, dar nu ma lasa frica, mi-a intrat chestia asta in cap si nu mai pot s-o scot!Intelege-ma si pe mine, vreau sa iau, dar nu pot pur si simplu.
Cine mi garanteaza mie ca nu o sa fie efecte adverse?Citeam pe prospectul de la stimulton si scria tot felul de aberatii, gen stari suicidale, paranoia, halucinatii...efecte adverse foarte grave pe care le-am citit si am ras, convinsa fiind ca nu se va intampla asa ceva daca le au.Eh, cand am citit caderea parului s-a terminat povestea, am luat tubul de pastile si l-am aruncat.Cum iti explici?Cum de atunci cand vine vorba de par parca nu mai pot gandi, parca sunt nebuna...am o gandire foarte stupida cand vine vorba de par, atat, in rest vad lucrurile normal si mi dau seama de asta, dar nu pot sa schimb ceva, mi-e prea frica...Am ajuns sa numar firele de par care cad intr-o zi si e destul de stresant.asta acum in conditiile in care nu iau tratament, ca daca as lua cred ca as fi intr-un stres continuu...
Deci nu e asa simplu, degeaba imi dau eu seama ca tre' sa iau tratament, cred ca deja e prea tarziu la mine
0
03-04-2014, ora 15:40
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Ptr unii e sens sa aiba copil si e motivatia suprema, nu ptr toti, ptr mine sensul e viata buna sa ma distrez, sa beau, sa mananc, sa fac sex deci traiesc ptr placere, traiesc ptr mine si ptr prietena mea care inca n-o am, ce are ?! E f simplu. Depinde de individ. Nu simt ca viata n-are sens fara copil, nici vorba, din contra, simt ca m-ar incurca un puradel din ala sa-mi tipe in cap mereu, sa stau dupa el pe afara si asa mai departe, sa-mi manance banii si zilele.
Ptr mine viata nu are sens fara distractie si o gagica cu care sa ne facem de cap, dar nu fara copii.
Cine nu are ca dorinta copil, nu simte lipsa, nu trebuie sa generalizam.

Andreea, pai si ce faci alegi sa mori in loc sa iei pastila aia ? Ia-o si gata, altfel ce sa zic ? Calatorie placuta pe lumea ailalta ?! Ca alta sansa vad ca nu ai daca nu iei nimic. A treia solutie nu o vad. Sau hai, gaseste tu alta sa vad.
Logic ca inteleg ca nu e simplu deloc, stiu foarte bine ce zici, dar doar nu te pot lasa sa mori nu ?!
Deci ar trebui sa te lege astia sa-ti dea tratament fortat ! Alta solutie nu vad, ca apoi cand scapi, o sa zici ca f bine au facut.
Katy, prostiile tale le va face ca asa simte asa cum si tu ai simtit, degeaba ii spui ca tot aia e, daca nu simte din interior ca trebe sa faca asa si asa, nu poate, nu stiu de ce nu intelegeti majoritatea ?
Eu am trimis-o scurt la tratament ptr ca stiu ce simte si tot, sfaturile voastre-s inutile in conditiile astea. Daca se trateaza, o sa faca apoi de la sine ce ziceti voi.
0
03-04-2014, ora 16:21
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Dar nici sa ignoram ce simte ea acum nu putem, nu-i asa, Costy?
Si eu sunt de acord sa ia tratament, dar vin si cu niste sfaturi bune, este o sansa (destul de mica, dar este), sa le proceseze.
0
03-04-2014, ora 17:23
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Pai tocmai ca nu ignoram, dar nu se poate face nimic daca nu ia tratament, nu se vede ? Ca din mai rau in mai rau este ? Constient stie ca ce zicem noi e bine, dar simte altceva.
0
03-04-2014, ora 17:25
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Lasa, ca nici noi nu o ducem grozav, chiar daca suntem pe tratament...
0
03-04-2014, ora 17:48
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Ce vorbesti ? Eu de Sambata sunt 80 % okey de la Strattera cum n-am mai fost in ultimul an, tu nu esti grozav ca nu ai inca tratamentul potrivit. Asa si eu am incercat n si n-au mers, ca dovada ca acuma sunt pe din alea neoficiale deci Strattera (oficial pentru ADHD la copii) si Pramipexol (oficial ptr Parkinson) care putini medici le dau, asa ca aia e.
Nu stiu cat tine, poate maine pic mai rau, nu stiu, eu iti zic cum sunt acum de Sambata incoa.
Deci fara tratament aveam o stare urata permanent, un disconfort general, rau, trist, vroiam sa ma suicidez ca doar nu mai suportam, nu aveam chef de nimic, nu ma bucura nimic.
Acuma tonusul e okey cu chef de panarama si glume, mai vesel, ceva optimist, nu mai vreau sa ma suicidez (cel putin docamdata), am jucat carti, table, am iesit la plimbare, am sunat si la erotic sapt trecuta, ma scol dimineata odihnit fara sa mai zac in pat mereu decat rar, deci nu e o diferenta ? Si culmea, mai ia si din pofta de mancare.
Strattera l-am luat eu acuma de la mine putere ca nu era in plan, Pramipexolul e tratamentul meu dat de medic acum 12 zile.
Ca mi-am zis asa 'daca Strattera ala mi-a facut rau acum 1 an, ce ar fi sa testez si io sa vad ce se intampla !' si PAC am avut noroc, deci vezi curiozitatea unde duce ? Ca nici prin cap nu-mi mai dadea ca ar face bine cand el facea f rau. Noroc ca mai aveam din cutia de acum doi ani.
Am fost mereu jucaus si fascinat de mintea umana si mi-a placut sa ma joc cu ea in folosul meu.

Aaaa, am facut si testul ala misto, voi ati auzit ca unii barbati fac sex innadit (intrebati pe unii mai batrani ca stiu) ? Adica una dupa alta cum putini pot.
Si mi-am zis ce o fi, ce n-o fi si am aflat, dupa final, urca prolactina, urcare care coboara testosteronul si de aia nu mai poti, asa ca am blocat prolactina sa mai urce si.adevarat ca am reusit sa fac ca aia, foarte interesant. Am ras de m-am spart, a fost doar de test si atat dar s-a meritat.
Nu stiu Katy, mie viata celor din jur mi se pare banala, plata si plictisitoare, servici, casa, iesit in oras, odata pe an in concediu si cam atat, de aia se stie ca lumea e moarta dupa inedit, ca abia asteapta sa mai iasa din cotidian.
0
03-04-2014, ora 19:06
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Ai facut sex innadit singur? :))) I-ai rupt capatana. :))) Bai ce panarama de om esti.
Vezi ca s-ar putea sa fii mai okey de la efectul placebo.Ai rabdare sa mai treaca ceva timp, nu te impacienta. :))
0
03-04-2014, ora 19:58
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu, s-au facut si analize si era Prolactina jos, nu era nici un placebo ca am verificat, era 59 sub limita minima, mi se pare ca si acuma mai am buletinul de analiza in calc :)), testo era sus si prolactina jos.
Am facut doar intr-o zi, nu mereu ca nici nu e bine ca te epuizezi, am vrut sa vad daca functioneaza smecherzul doar, asta acum cam 1 an si ceva a fost. Pai ca singur ca ne singur e tot una ca principiu, ca si asa si asa nu poti face una dupa alta fara pauza de cel putin 30-60 minute. Barbatii de faceau asa erau rari si aveau aceasta problema ca mecanismul asta era defect adica nu urca prolactina fara nici un medicament.
A fi curios nu inseamna ca esti panarama.
0
04-04-2014, ora 13:55
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Costy, e bine daca ai gasit tratamentul potrivit.
Sa ne tii la curent cum te simti cu el.
0
04-04-2014, ora 14:04
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Si eu ma bucur pt Costy ^_^
0
04-04-2014, ora 14:38
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Inca sunt in cercetari, ieri era gata gata sa am un picaj, eram la granitza, urcase prea mult Dopamina de la pramipexol, aveam o agiatie aparent pozitiva dar disconfortanta, iar dupa 2-3 ore a picat dopamina aia si era sa dau in jos, insa mi-am revenit apoi.

Tu Katy cand te duci la medic ? Si tu Andreea ce ai de gand ?
0
04-04-2014, ora 14:43
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Ma duc saptamana 14-18 aprilie, intr-una din zile, voi face programare.
0
04-04-2014, ora 14:49
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Costy eu am de cand sa ma mai chinui asa putin, don't judge me:)))
0
04-04-2014, ora 14:55
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Andreea, treaba asta cu parul nu e de la 7 ani, nu? Adica atunci nu exista obsesia asta.
0
04-04-2014, ora 16:19
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Andreea, buuun daca vrei sa te mai chinui putin, e okey, se respecta dorinta.
0
04-04-2014, ora 16:38
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Nu, n-aveam treaba atunci cu felul in care arat ca eram prea mica...
0
04-04-2014, ora 16:39
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Eu de pe la 14 ani am inceput cu treaba asta cu parul, dar avand-o numai pe asta, nu am realizat ce se intampla.
Deci la tine a aparut obsesia cand ti-ai dorit sa schimbi nuanta parului in blond.
0
04-04-2014, ora 19:45
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Mda, deci si tu aveai sambure de anxietate Katy, asta clar, altfel nu aveai nici o treaba.
0
04-04-2014, ora 19:54
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
E tot cred ca depresia in legatua cu parul estee pe motiv real, chiar e groaznic si-mi strica tot cheful sa mai fac orice:-) Eu cred ca toate fetele ar fi deprimate cu un par ca al meu, sa fim seriosi, aia e, ma chinui ca merit ca doar eo' l-am distrus:))
0
04-04-2014, ora 21:11
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Crezi gresit, depresia te face sa juri ca e real, altfel cum te-ar mai pacali ? Ca daca stii ca nu e real inseamna ca ai prins-o tu pe depresie si aveai tu 1-0, simteai acelas lucru dar stiind ca nu e real, luai tratament si scapai, daca crezi ca e real, nu ai nici un motiv aparent sa iei tratament si deci are depresia 1-0 :))))))))))))).
Asa a fost si la mine.
0
04-04-2014, ora 21:26
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Daca si cei din jurul ei spun ca parul ei este intr-adevar degradat, atunci problema este clar una reala si nu doar o obsesie de-a ei.Chestia e ca nici macar o problema reala nu trebuie tratata cu atat dramatism, ci trebuie acceptata si trebuie invatat ceva din aceasta experienta.Se spune ca omul invata din greseli, dar oare cand greseste invata?
0
05-04-2014, ora 13:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ andreeea16

Modul in care te comporti denota clar ca ai o afectiune psihica, din nefericire, de durata si pe care trebuie sa o tratezi.
Incearca o luna minim sa o tratezi sa vezi diferenta intre un om normal si un om fara tratament.
0
06-04-2014, ora 13:30
kolya
Nu este medic/terapeut
kolya
Salut, a trecut ceva timp de când nu am mai intrat pe acest forum. De-abia acum am primit dezlegare să intru :) Sunt cât de cât la zi cu postările voastre şi mă bucur sincer că postul nu a murit. Voi încerca, pe viitor, să vă ajut, pe cât posibil şi dacă nu-i cu supărare, cu experienţele, trăirile, sentimentele mele legate de boala asta nefericită. Sănătate multă vă doresc!
0
06-04-2014, ora 13:40
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Heey Kolya, eu sunt Andreea, imi pare bine :-)
Sanatate si tie!
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
5310 comentarii 1 2 ..... 174175176 177 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: