muschii blocatii sau sistemul meu imunitar imi afecteaza muschii | Forumul Medical ROmedic

muschii blocatii sau sistemul meu imunitar imi afecteaza muschii

13-05-2016
ticanartur28
Nu este medic/terapeut
ticanartur28
Buna ziua numele meu este Artur si am varsta de 24 de ani ce ma intereseaza pe mine puteti sa imi spunetii ce analize speciale se fac pentru sistemul muscular ca sa vad ce ce intampla cu muschii meii de asta ma simpt si greu si nu prea pot sa merg bine pe strada pentru ca sunt muschii blocatii sau sistemul meu imunitar imi afecteaza muschii adica anticorpii afectatii face lucrul asta ma putetii ajuta va rog din suflet ca problema asta a mea este de 1 an si 9 luni cred
6 comentarii
0
13-05-2016, ora 19:37
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este lipsit de logica si contra-productiv sa faceti vreo analiza fara sa fi avut un consult clinic prealabil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
13-05-2016, ora 19:45
ticanartur28
Nu este medic/terapeut
ticanartur28
Da domnul doctor
Marius Uscatu eu am facut si un Rmn pe coloana vertebrala la toate 3 segmente si toti imi spun ca am probleme cu muschi de asta vreau sa stiu ce analize se fac pentru muschi sa vad ce este afectat si mia dat o doctorita sa fac (EMG)
0
13-05-2016, ora 19:48
ticanartur28
Nu este medic/terapeut
ticanartur28
si pana la urma care ar fi problema ca face un om analize pentru muschi omul nu ar trebui sa stie daca totul este inregula cu organismul lui cand sa faca cand are cancer
0
15-05-2016, ora 10:35
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Nu exista """""analize pentru muschi"""".
Este posibila, insa, existenta unei probleme a nervilor periferici, resimtita de D-voastra ca o problema a muschilor.
Trebuie sa recurgeti la un consult clinic la neurolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
15-05-2016, ora 14:07
ticanartur28
Nu este medic/terapeut
ticanartur28
cum sa nu existe analize pentru muschi de exsemplu asta este o boala a muschilor miastenia gravis la asta se ia analize de sange si verifica anticorpii deci ar fi bine sa fac o electromiografie(EMG)Si sistemul de conduce a nervilor e bine sa fac asta nu
0
16-05-2016, ora 22:54
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Miastenia gravis nu este o boala a muschilor, ci este o boala a receptorilor nervosi, adica o afectiune a transmiterii impulsului nervos.
Este o boala auto-imuna, deci este gestionata de catre medicul reumatolog sau imunolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • NutrienÈ›ii naturali nicotinamidă È™i piridoxină reîntineresc funcÈ›ia celulelor stem musculare
  •