Greata permanenta
![lami_d](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Din luna februarie, ma confrunt cu o greata permanenta, in urma careia am si slabit 17 kg. din cauza ca abia ciugulesc cate ceva in cea mai mare greata posibila. Imaginati-va o gurmanda careia nicio mancare preferata nu mai prezinta interes, provocandu-i greata.. Aceste kg m-au si ajutat in obezitatea de care sufar, dar ceva nu este in regula, totusi. In luna februarie, am fost internata cu edem pulmonar, fibrilatii, etc. probleme cardiologice. Tot de atunci mi s-a declansat si un diabet si o hepatita B( probabil data mai de mut).Fac tratament cu urmatoarele: Digoxin- 6 zile; Nebilet- 1 si 1/2 / zi; Simtrom; Furosemid- 3/zi; Diurex - 2 / zi ; Glucophage-XR - 2/zi ; SPIOLTO RESPIMAR- 2 puff/dimineata; Pentru hepatita B inca nu am primit tratament( protocolul, cica prevede ca dupa 6 luni) zilele astea ar trebui sa il primesc. Am luat doar protector ptr ficat. Ptr. Glaucom- Izba si Azagra. Psihicul e la pamant, inca nu am un tratament stabilit in acest sens.
Metoclopramidul nu ma ajuta, scaunul moale aproape diareic ce de dimineata( si fooooarte rar al doi-lea) l-am pus pe seama medicamentuli de diabet.
Ce investigatii ma indrumati sa fac, va rog, sunt disperata.
Metoclopramidul nu ma ajuta, scaunul moale aproape diareic ce de dimineata( si fooooarte rar al doi-lea) l-am pus pe seama medicamentuli de diabet.
Ce investigatii ma indrumati sa fac, va rog, sunt disperata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7afectiune hepatica?
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 4Sotul meu are greturi serioase dupa fiecare masa...
- 4Lipsa poftei de mancare, greata, oboseala.
- 8interesant
- 7greata, voma
- 3greata, ameteli, respiratie dificila
- 0Greturi de la stres
- 3Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?
- 8Stare permanenta de oboseala, greata, anxietate.
- 1ametelii si greata
- 3de 3 ani, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare si voma
- 2fobie sociala cu greata si varsaturi
- 1Stare continua de greata
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
- 1Adolescent, Oboseală continuă, stări slăbiciune, nod in gat
- 1Greață, scaun dereglat, gaze
- 0Greata de la unele alimente si bauturi
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: