Greata permanenta

Din luna februarie, ma confrunt cu o greata permanenta, in urma careia am si slabit 17 kg. din cauza ca abia ciugulesc cate ceva in cea mai mare greata posibila. Imaginati-va o gurmanda careia nicio mancare preferata nu mai prezinta interes, provocandu-i greata.. Aceste kg m-au si ajutat in obezitatea de care sufar, dar ceva nu este in regula, totusi. In luna februarie, am fost internata cu edem pulmonar, fibrilatii, etc. probleme cardiologice. Tot de atunci mi s-a declansat si un diabet si o hepatita B( probabil data mai de mut).Fac tratament cu urmatoarele: Digoxin- 6 zile; Nebilet- 1 si 1/2 / zi; Simtrom; Furosemid- 3/zi; Diurex - 2 / zi ; Glucophage-XR - 2/zi ; SPIOLTO RESPIMAR- 2 puff/dimineata; Pentru hepatita B inca nu am primit tratament( protocolul, cica prevede ca dupa 6 luni) zilele astea ar trebui sa il primesc. Am luat doar protector ptr ficat. Ptr. Glaucom- Izba si Azagra. Psihicul e la pamant, inca nu am un tratament stabilit in acest sens.
Metoclopramidul nu ma ajuta, scaunul moale aproape diareic ce de dimineata( si fooooarte rar al doi-lea) l-am pus pe seama medicamentuli de diabet.
Ce investigatii ma indrumati sa fac, va rog, sunt disperata.
Metoclopramidul nu ma ajuta, scaunul moale aproape diareic ce de dimineata( si fooooarte rar al doi-lea) l-am pus pe seama medicamentuli de diabet.
Ce investigatii ma indrumati sa fac, va rog, sunt disperata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 5O fi anxietate?
- 3Stari de greata si ameteala dimineata si dupa mese
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 0greata, tremuraturi ale mainilor, iritabilitate...
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 4stari de voma si greata
- 3Stare de voma si greata
- 3stari de ameteala, greata..
- 12greata, sani mariti, scurgeri roz sarcina?
- 7Dureri de stomac, greata, gastrita?
- 10Ameteli, greturi etc
- 0Stari de greata dupa sex
- 2hemoglobina glicozilata
- 1usturime in capul pieptului, crampe si greturi
- 1Greata si slabiciune musculara
- 0Gastroduodenita si greata
- 1Greata zilnica
- 6De ce vomit?
- 1Durere, disconfort abdominal, greață.
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: