Greata permanenta
![lami_d](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Din luna februarie, ma confrunt cu o greata permanenta, in urma careia am si slabit 17 kg. din cauza ca abia ciugulesc cate ceva in cea mai mare greata posibila. Imaginati-va o gurmanda careia nicio mancare preferata nu mai prezinta interes, provocandu-i greata.. Aceste kg m-au si ajutat in obezitatea de care sufar, dar ceva nu este in regula, totusi. In luna februarie, am fost internata cu edem pulmonar, fibrilatii, etc. probleme cardiologice. Tot de atunci mi s-a declansat si un diabet si o hepatita B( probabil data mai de mut).Fac tratament cu urmatoarele: Digoxin- 6 zile; Nebilet- 1 si 1/2 / zi; Simtrom; Furosemid- 3/zi; Diurex - 2 / zi ; Glucophage-XR - 2/zi ; SPIOLTO RESPIMAR- 2 puff/dimineata; Pentru hepatita B inca nu am primit tratament( protocolul, cica prevede ca dupa 6 luni) zilele astea ar trebui sa il primesc. Am luat doar protector ptr ficat. Ptr. Glaucom- Izba si Azagra. Psihicul e la pamant, inca nu am un tratament stabilit in acest sens.
Metoclopramidul nu ma ajuta, scaunul moale aproape diareic ce de dimineata( si fooooarte rar al doi-lea) l-am pus pe seama medicamentuli de diabet.
Ce investigatii ma indrumati sa fac, va rog, sunt disperata.
Metoclopramidul nu ma ajuta, scaunul moale aproape diareic ce de dimineata( si fooooarte rar al doi-lea) l-am pus pe seama medicamentuli de diabet.
Ce investigatii ma indrumati sa fac, va rog, sunt disperata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 3disconfort abdominal in special dimineata
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 8sangerari rectale
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 5Durerile din partea stanga, amorteli, senzatie de voma si greata continua
- 13Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau
- 1stari de greata dupa nastere
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 1Dureri abdominale, greata
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 1Greata zilnica
- 1Stare de greata.
- 0Greata constanta (imi vine sa vomez pana si dupa ce ragai)
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: