oare gonoree? sau alt ceva?
Buna ziua. Am si eu o problema. Simt o mancarime puternica in zona exterioara a vaginului.. nu stiu ce se intampla cu mn ?? oare am gonoree?? am o viata sexuala activa cu prietenul meu dar el nu prezinta nici o simptoma a acestei boli.. puteti sa ma ajutati cu o parere?? precizez faptul ca nu am secretii verzi sau ceva de genu.. Doar o mancarime puternica de vreo 5 zile... Astept raspunsul dumneavoastra
4 comentarii
Cel mai bun demers în acest moment ar fi un consult ginecologic, cu examen de secreţie. Nu seamănă a gonoree, dar infecţie este sigur, de aceea ar trebui consultat medicul şi să te tratezi şi tu şi prietenul- majoritatea infecţiilor nu au simptome la bărbaţi
multumesc mult de tot.. dar totusi am o fobie pt ginecologi dar as putea sa iau un tratament pt infectie nu??
cel mai bun e un tratament recomandat de medic pentru că se va potrivi exact germenului care cauzează această infecţie, stai liniştită, ştiu că e traumatizant un ginecolog, dar crede-mă ei văd toată ziua tot felul de lucruri şi nu o să te chinuie prea mult, o să te ajute cu siguranţă
pana ajungi la medic fa spalaturi in zona cu probleme cu apa bicarbonatata(o lgt bicarbonat alimentar la o cana de apa calduta) si vezi daca se amelioreaza ceva, dar Iulia are dreptate:cel mai indicat e sa faci un ex de secretie vaginala sa vezi exact ce este si sa mergi cu tratamentul tintit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gonoreea tratata la barbat poate duce la infertilitate?
- 4boli cu transmitere sexuala
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 2chlamidia, gonoree sau...?
- 20Gonoreea nu se vindeca
- 4gonoree
- 10Gonoreea - dispare fara tratament?
- 4gonoree a invins doxiciclina
- 1gonorheea urgent
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 1nelamurire gonoree
- 2gonoree
- 4Gonoree?