durere glezna

va rog sa imi spuneti cam cit timp dureaza recuperarea daca am stat 2 saptamini in gips.
3 comentarii

Buna ziua!
Nu inteleg care este problema D-voastra: care este diagnosticul pentru care ati fost imobilizat gipsat?? Exista mii de situatii diferite, in functie de situatia initiala.
In general imobilizarea gipsata de 2 saptamani este absolut inutila: fie este o imobilizare de 4-6 saptamani sau mai mult, fie este inlocuita prin tratament functional sau printr-o orteza.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Nu inteleg care este problema D-voastra: care este diagnosticul pentru care ati fost imobilizat gipsat?? Exista mii de situatii diferite, in functie de situatia initiala.
In general imobilizarea gipsata de 2 saptamani este absolut inutila: fie este o imobilizare de 4-6 saptamani sau mai mult, fie este inlocuita prin tratament functional sau printr-o orteza.
Asteptam detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior

pentru picior plat. Ieri am scos gipsul si ma doare glezna.E normal?

Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati. Eu sunt dedicat 100% Chirurgiei Gleznei si Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"), dar sunt prea ignorant pentru a intelege care este utilitatea imobilizarii gipsate in piciorul plat...
Nu stiu, sincer, ce sa va spun, imi depaseste total bruma de cunostinte (nu am citit in nici o revista din lume despre utilitatea unui astfel de tratament...).
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior
Va rog sa ma scuzati. Eu sunt dedicat 100% Chirurgiei Gleznei si Piciorului (popular-vulgar, "labei piciorului"), dar sunt prea ignorant pentru a intelege care este utilitatea imobilizarii gipsate in piciorul plat...
Nu stiu, sincer, ce sa va spun, imi depaseste total bruma de cunostinte (nu am citit in nici o revista din lume despre utilitatea unui astfel de tratament...).
Cu stima,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chrirug Glezna si Picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 5are in calcaneu insuficienta de materie osoasa
- 35dureri foarte mari de picior
- 10Durere de glezna
- 0operatie la glezna
- 44entorsa glezna
- 15tendinita datorata unor calcefieri la nivelul gleznei
- 9fractura trimaleolara stanga
- 8Probleme in zona gleznei
- 3RMN glezna
- 1Dureri ale gleznelor