Glezna trosneste
Buna ziua! Prin februarie am suferit o lovitura la fotbal la glezna destul de dureroasa, la 'o contra'.Pe moment am simtit o durere si vreo luna-doua nu am mai facut efort, prima saptamana cu dureri destul de mari. Si de vreo luna glezna respectiva imi pocneste, nu la toti, dar aproape la toti pasii facuti. Vreau sa spun ca nu simt absolut nicio durere, doar zgomotul destul de puternic. Trosnirea are loc pe partea de sus a gleznei exact la unirea cu piciorul. Ce as putea avea si ce imi recomandati? Va multumesc frumos!
1 comentarii
Buna ziua!
Exista nenumarate explicatii ale suferintei descrise, insa cea mai probabila este o leziune osteo-cartilaginoasa a domului talian, frecventa in cazul celor care practica sporturi agresive (foot-ball, hand-ball, tenis, jogging, arte martiale etc).
Un examen clinic atent si eventual un computer-tomograf (nu RMN!!!!) vor elucida diagnosticul.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Exista nenumarate explicatii ale suferintei descrise, insa cea mai probabila este o leziune osteo-cartilaginoasa a domului talian, frecventa in cazul celor care practica sporturi agresive (foot-ball, hand-ball, tenis, jogging, arte martiale etc).
Un examen clinic atent si eventual un computer-tomograf (nu RMN!!!!) vor elucida diagnosticul.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1uneori imi pocnesc oasele de la umar si spate (cand fac sala)
- 2-scartaitul genunchilor-
- 2trosneli ale genunchilor
- 6Pocnituri la un genunchi de sugar
- 17dureri de genunchi
- 4imi scartatie genunchii
- 7Pocnitura la incheietura piciorului.. am avut putine dificultati de mers cam 2 saptamani
- 6Dureri si trosnituri in articulatiile corpului
- 5Imi pocneste genunchiul
- 6Imi trosneste incheitura mainii!
- 1zgomot articulatii
- 6Imi pocnest articulatiile dintr-o data
- 9Zgomote articulare
- 3Artroza șold la tineri. Este normal sau o altă afecțiune?
- 3Zgomote suspecte în sold
- 1Trosnește piciorul din sold 1 an
- 0Umar dureros care pocneste
- 0Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: zgomotele articulare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: