pocnituri de genunchi
Buna ziua!
Ma numesc Florentina am 28 de ani 1.64, 61 kg. Am un an de cand imi pocneste genunchiul stang si mai nou a inceput si dreptul. Este un real disconfort sa aud de fiecare data cand urc scarile sau cand fac diverse exercitii, sau cand pedalez. Am momente cand simt si o usoara durere dar imi trece repede. Nu am practicat nici un sport. Ce ar putea fi? Mentionez ca am luat pentoxiretard, neurotop si tiolin complex la sfatul dn doctor neurolog( sunt suspecta si de spina bifida, urmeazs sa mai fac un rmn). Va rog sa imi dati un sfat si o indrumare.
Va multumesc!
Ma numesc Florentina am 28 de ani 1.64, 61 kg. Am un an de cand imi pocneste genunchiul stang si mai nou a inceput si dreptul. Este un real disconfort sa aud de fiecare data cand urc scarile sau cand fac diverse exercitii, sau cand pedalez. Am momente cand simt si o usoara durere dar imi trece repede. Nu am practicat nici un sport. Ce ar putea fi? Mentionez ca am luat pentoxiretard, neurotop si tiolin complex la sfatul dn doctor neurolog( sunt suspecta si de spina bifida, urmeazs sa mai fac un rmn). Va rog sa imi dati un sfat si o indrumare.
Va multumesc!
1 comentarii
Pocniturile(numite medical CRACMENTE) articulare sunt o manifestare a unei afectiuni degenerative a articulatiei respective, in cazul genunchiului-gonartroza, fara insa a fi suficient acest simptom pentru a stabili diagnosticul de gonartroza. E posibil sa nu aveti nici o afectiune articulara si sa aveti cracmente, dar e posibil sa aveti o gonartroza. Pentru confirmarea acestei suspiciuni este necesara o radiografie a genunchiului(e si mai bine sa faceti bilateral) si apoi sa va consulte un reumatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Articulatiile!
- 4dureri articulare
- 2trosneli ale genunchilor
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 4am si o problema..poate ma ajuta cineva
- 22Osteopenie la coloana lombara si colul femural bilateral
- 6Pocnituri la un genunchi de sugar
- 9cred ca e artrita
- 11Durere deget picior
- 7Dureri de incheieturi
- 8Umflatura incheietura
- 3am 32 de ani si sufar de dureri de articulatii
- 4magne b6
- 13Trauma deget mare picior!
- 7Pocnitura la incheietura piciorului.. am avut putine dificultati de mers cam 2 saptamani
- 20Dureri si cracmente articulare
- 10Dureri articulatii - Diprophos
- 8DURERE INCHEIETURA MANA DREAPTA
- 5fractura decolare tip2 harris extremitate distala radius stang in to
- 9Dor toate articulatiile. ce poate fi?
Mai multe informații despre: Articulatiile zgomotele articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: