zgomot articulatii
Buna seara! Fac sala de aproximativ 2 ani si am o problema cu articulatiile.Trosnesc/paraie rau umerii, unul din picioare la genunchi... am luat glucosamina aproape 1 luna de zile dar degeaba... tot continua.
Am 18 ani.
Ce as putea face... unde sa merg ce sa iau, au devenit sacaitoare, ca un tic sa le trosnesc mereu.
Multumesc frumos.
Am 18 ani.
Ce as putea face... unde sa merg ce sa iau, au devenit sacaitoare, ca un tic sa le trosnesc mereu.
Multumesc frumos.
1 comentarii
Buna seara!
Este evident ca organismul D-voastra ""protesteaza"" impotriva eforturilor supra-dimensionate la care este supus.iar articulatiile incep sa fie distruse iremediabil, manifestandu-se asa cum descrieti.
Prin urmare, raspunsul este evident si nu trebuie sa cautati tratamente, pentru ca nu le veti gasi..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca organismul D-voastra ""protesteaza"" impotriva eforturilor supra-dimensionate la care este supus.iar articulatiile incep sa fie distruse iremediabil, manifestandu-se asa cum descrieti.
Prin urmare, raspunsul este evident si nu trebuie sa cautati tratamente, pentru ca nu le veti gasi..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pocnituri la articulatie
- 2-scartaitul genunchilor-
- 17dureri de genunchi
- 4imi scartatie genunchii
- 6am observat ca imi pocnesc si ma dor articulatiile de cateva luni
- 6Dureri si trosnituri in articulatiile corpului
- 5Imi pocneste genunchiul
- 0Zgomote articulare