Galben pe bolta palatina. Ce poate fi?
Buna ziua,
Am sesizat in urma cu cateva zile ca bolta mea palatina are culoarea galbena. Aparent nu am alte probleme sau simptome. In urma cu doua saptamani mi-am facut chiar o serie de analize la sange, de rutina, pe care le fac an de an. Fibrinogen, glucoza, colesterol total, hemoleucograma, trigliceride, proteina c, tsh, hdl, ldh, , magneziu, calciu, potasiu. Toate au iesit cu valori normale cu exceptia HDL-ului, care a iesit sub 40, respectiv 37. Am 28 de ani, sunt nefumator si nu consum alcool. Care ar putea fi cauza acestei culori ? ar trebui sa ma ingrijorez? Multumesc !
Am sesizat in urma cu cateva zile ca bolta mea palatina are culoarea galbena. Aparent nu am alte probleme sau simptome. In urma cu doua saptamani mi-am facut chiar o serie de analize la sange, de rutina, pe care le fac an de an. Fibrinogen, glucoza, colesterol total, hemoleucograma, trigliceride, proteina c, tsh, hdl, ldh, , magneziu, calciu, potasiu. Toate au iesit cu valori normale cu exceptia HDL-ului, care a iesit sub 40, respectiv 37. Am 28 de ani, sunt nefumator si nu consum alcool. Care ar putea fi cauza acestei culori ? ar trebui sa ma ingrijorez? Multumesc !
2 comentarii
1. Dacă nu ai studii medicale. Nu are nicio logica sa te examinezi si să-ți pui diagnistice
Asta e drumul direct către psiholog sau psihiatru
2. Culoare asa-zisa galbena a tegumentelor. Mucoaselor.. Poate fi de la bilirubina secretata de ficat
3. Ai grija la alimentatie
Nu te mai uita în gura
Dacă analizele sunt bune. Te relaxezi și te bucuri de viata
Asta e drumul direct către psiholog sau psihiatru
2. Culoare asa-zisa galbena a tegumentelor. Mucoaselor.. Poate fi de la bilirubina secretata de ficat
3. Ai grija la alimentatie
Nu te mai uita în gura
Dacă analizele sunt bune. Te relaxezi și te bucuri de viata
Edificator raspunsul. Multumesc ! Recunosc ca uneori sunt cam ipohondru. Va multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9umflatura in cerul gurii!!!
- 4Umflatura in cerul gurii
- 1O excrescenta in cerul gurii!!!
- 1Usturime pe cerul guri.
- 3rana pe cerul gurii
- 6Inflamatii in cerul gurii
- 2Afta pe cerul gurii inspre gat!
- 1Umflatura pe cerul gurii
- 4Pete galbene pe cerul gurii
- 1umflatura pe cerul guri
- 1Noduli în cerul gurii
- 1Umflatura pe cerul gurii !
- 1Umflatura in cerul gurii, durere usoara la apasare si mancarime.
- 1Pata pe cerul gurii
- 0Cerul gurii
- 3Este normal cerul gurii sa arate așa
- 3Buba in cerul gurii.
- 5Pată/Rană pe cerul gurii
Mai multe informații despre: cerul gurii