buba pe cerul gurii la bebe
Buna ziua,
am un bebe de 4 luni, care in ultima perioada refuza sa mai manance. el s-a nascut f mancacios...am observat in cerul gurii ca i s a format o bubita alba iesita in relief. este posibil sa fie ca o batatura din cauza biberonului sau a suzetei? poate ca aceasta a devenit dureroasa si asta este motivul pt care refuza sa mai manance? ce pot folosi pentru remedierea problemei? glicerina botaxata de 2 sau 3 ori pe zi este ok? la pediatru am tot fost...si am plecat fara tratament si fara un diagnostic concret. multumesc frumo
am un bebe de 4 luni, care in ultima perioada refuza sa mai manance. el s-a nascut f mancacios...am observat in cerul gurii ca i s a format o bubita alba iesita in relief. este posibil sa fie ca o batatura din cauza biberonului sau a suzetei? poate ca aceasta a devenit dureroasa si asta este motivul pt care refuza sa mai manance? ce pot folosi pentru remedierea problemei? glicerina botaxata de 2 sau 3 ori pe zi este ok? la pediatru am tot fost...si am plecat fara tratament si fara un diagnostic concret. multumesc frumo
3 comentarii
NU este nimic rau, Nu se trateaza! Boraxul este toxic si se acumuleaza in timp!
multumesc pentru raspuns. imi puteti totusi spune ce ar putea fi? igiena orala o pot face cu glicerina naturala macar o data la 2 zile?
Secretii naturale neevacuate. Nu vad necesitatea curatirii cav. bucale la aceasta varsta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9umflatura in cerul gurii!!!
- 4Umflatura in cerul gurii
- 1Usturime pe cerul guri.
- 1Excrescenta veche si ciudata pe cerul gurii
- 0Pete albe cu margini rosii in cerul gurii
- 5Umflatura dureroasa pe cerul gurii
- 2Durere in cerul gurii. Ajutor!
- 1rana in cerul gurii
- 1Umflatura pe cerul gurii
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Umflatura pe cerul gurii !
- 5Edem la nivelul palatinului
- 1Dungi negre cerul gurii
- 1Umflatura in cerul gurii, durere usoara la apasare si mancarime.
- 1Pata pe cerul gurii
- 3Este normal cerul gurii sa arate așa
- 1Cerul gurii este normal?
- 4Pete rosiatice pe cerul gurii
Mai multe informații despre: cerul gurii