Umflatura pe cerul gurii
In urma cu o saptamana am inceput sa simt o durere la un dinte ce imi cazuse plomba si pe cerul guri o iritatie usoara, vreo doua zile am avut dureri teribile la dinte dupa care au incetat dar pe cerul guri sa format o umflatura urata care ma doare si in ziua de azi tin sa precizez ca nu se vede nimc galben sau alb cum in mod normal arata abcesele la gingi, problema e ca eu sunt in anglia si un consult la dentist o sa ma coste enorm si nu imi permit...exista ceva tratament? cel putin pana ajung in romania la un dentist
1 comentarii
Bună ziua!
Din cele descrise pare că vă confruntați cu un abces ce s-a format de la dintele menționat. Dintele respectiv este acum un focar ce întreține infecția și inflamația ce s-a format în zona cerului gurii. Pe cât posibil puteți încerca să înțepați zona umflată din cerul gurii pentru a drena abcesul format și să vă prezentați cât mai curând posibil la un medic stomatolog.
Din cele descrise pare că vă confruntați cu un abces ce s-a format de la dintele menționat. Dintele respectiv este acum un focar ce întreține infecția și inflamația ce s-a format în zona cerului gurii. Pe cât posibil puteți încerca să înțepați zona umflată din cerul gurii pentru a drena abcesul format și să vă prezentați cât mai curând posibil la un medic stomatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Zgarietura in cerul gurii
- 1cerul gurii
- 1Usturime pe cerul guri.
- 0Pete albe cu margini rosii in cerul gurii
- 5Umflatura dureroasa pe cerul gurii
- 1pata rosie pe cerul gurii
- 1rana in cerul gurii
- 4Pete galbene pe cerul gurii
- 0tratament naturist pentru rana in cerul gurii.
- 2Inflamatie cerul gurii - nu pot manca/mesteca nimic (poze)
- 3buba pe cerul gurii la bebe
- 2Umflătură în cerul gurii ( partea moale a valului palatin )
- 1Ulceratie palatin
- 5Edem la nivelul palatinului
- 4Albirea arcadei faringiene
- 1Umflatura in cerul gurii, durere usoara la apasare si mancarime.
- 1Pata pe cerul gurii
- 0Cerul gurii
- 5Pată/Rană pe cerul gurii
Mai multe informații despre: cerul gurii