Cancer bucal?
Luni am mancat ceva ft fierbinte si de atunci parca "m-am ars". Mi s-a mai intamplat asta dar trecea in 2 ore.. ca orice om am cautat pe google si ma tem sa n-am cancer bucal. Am sa atasez poze cu "problema mea"
http://i68.tinypic.com/16kvtoy.jpg
http://i68.tinypic.com/16kvtoy.jpg
9 comentarii
Buna ziua,
Nu e cazul sa intrati in panica doar pentru faptul ca leziunea se vindeca mai greu de data aceasta.
E posibil sa fie o arsura mai profunda.
Ca sa va linistiti pe deplin mergeti la un control stomatologic.
Nu e cazul sa intrati in panica doar pentru faptul ca leziunea se vindeca mai greu de data aceasta.
E posibil sa fie o arsura mai profunda.
Ca sa va linistiti pe deplin mergeti la un control stomatologic.
Asa cum spuneam mai sus gingia a fost mai tare arsa de aceea e alba.
Buna dimineata,
Asa cum spune si colega mea nu este cazul sa intrati in panica, aveti rabdare cu gingia si in acelasi timp mergeti la un consult de patologie orala ca sa va linistiti, nu recomand un medic stomatolog generalist care poate nu a vazut si tratat atata de des acest timp de afectiune. Pe strada Eforie la dr Tovaru sau dr Ioanina Parlatescu.
Nu este cazul sa numiti "cancer bucal " mesajul dumneavoastra, este mult prea dur si pripit sa ne facem astfel de ganduri.
O zi buna!
Asa cum spune si colega mea nu este cazul sa intrati in panica, aveti rabdare cu gingia si in acelasi timp mergeti la un consult de patologie orala ca sa va linistiti, nu recomand un medic stomatolog generalist care poate nu a vazut si tratat atata de des acest timp de afectiune. Pe strada Eforie la dr Tovaru sau dr Ioanina Parlatescu.
Nu este cazul sa numiti "cancer bucal " mesajul dumneavoastra, este mult prea dur si pripit sa ne facem astfel de ganduri.
O zi buna!
Bună seara. In urmă cu aproximativ o lună și jumătate, am avut o intervenție chirurgicală de micsorare a luetei și a valului palatin. La trei săptămâni de la operatie, am avut o intervenție chirurgicală de extirpare a unui chist la rinichiul stâng, ocazie cu care am fost intubat. După operatia la rinichi, nu am sesizat disconfort la nivelul gâtului, însă dupa 2 saptamani am început să simt ceva în gât. Uitându-mă am observat o mica pată de culoare rosiatica în partea stângă, precum și cerul gurii galben. Mentionez că am 3 săptămâni de la operatie la rinichi si 6 saptamani de la operatia în gât. Ce sfaturi i-mi dați ?
Buna ziua, mergeti la un control la medicul orl-ist sau cine a realizat interventia de '' micsorare a luetei si a valului palatin''.
Multumesc frumos, din aceasta cauză m-am adresat pe acest forum, deoarece am o distanță apreciabilă față de clinica unde am suferit intervenția și nu mă pot deplasa în acest moment. Dar o să merg imediat ce o să pot.
Buna seara,
Mai bine aveti o discutie macar si telefonica cu medicul care v-a facut interventia, pana ajungeti acolo.
O seara buna!
Mai bine aveti o discutie macar si telefonica cu medicul care v-a facut interventia, pana ajungeti acolo.
O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Zgarietura in cerul gurii
- 4Umflatura in cerul gurii
- 1Usturime pe cerul guri.
- 1Excrescenta veche si ciudata pe cerul gurii
- 6Inflamatii in cerul gurii
- 8puncte rosii pe cerul gurii
- 5Umflatura dureroasa pe cerul gurii
- 2Durere in cerul gurii. Ajutor!
- 4Pete galbene pe cerul gurii
- 1Afta bucala sau basicute pe cerul gurii
- 1Durere pe cerul gurii, in partea dreapta.
- 5Edem la nivelul palatinului
- 1Umflatura pe cerul gurii
- 2Ulceratie cerul guri
- 6Polip/papilom pe valul palatin
- 0Pata rosie pe cerul gurii
- 1Formatiuni cerul gurii. E cazul sa ma ingrijorez?
- 3Buba in cerul gurii.
Mai multe informații despre: cerul gurii