disconfort (jenare) la atingerea glandului
Buna ziua. va rog sa imi raspundeti si sa ma ajutati
Am un disconfort( jenare) la atingerea glandului cand e decolotat si daca il ating cand e decolotat ma jeneaza simt un disconfort, si mi se irita foarte repede ccand e decalotat ( si cred ca am si o scurgere pentru ca am vazut cateodata un lichid incolor si lipicios dar nu am mereu acea scurgere.. ^.^ sau acea scurge poate fi de la excitatie? (Sunt virgin).am incercat sa imi incep viata sexuala doar ca., cand atingeam glandu de vagin decalotat simteam acel disconfort si pierdeam erectia... O fi de la virginitate... ? Va rog dati-mi un sfat cum sa scap de acest disconfort. Si de la ce poate fii si cum sa rezolv problema. va multumesc.
Am un disconfort( jenare) la atingerea glandului cand e decolotat si daca il ating cand e decolotat ma jeneaza simt un disconfort, si mi se irita foarte repede ccand e decalotat ( si cred ca am si o scurgere pentru ca am vazut cateodata un lichid incolor si lipicios dar nu am mereu acea scurgere.. ^.^ sau acea scurge poate fi de la excitatie? (Sunt virgin).am incercat sa imi incep viata sexuala doar ca., cand atingeam glandu de vagin decalotat simteam acel disconfort si pierdeam erectia... O fi de la virginitate... ? Va rog dati-mi un sfat cum sa scap de acest disconfort. Si de la ce poate fii si cum sa rezolv problema. va multumesc.
2 comentarii
Mergeti la Dermatolog sau Urolog pentru diagnostic si tratament.
Am fost la dermatolog si a zis ca faza cu jenarea este normala. Ceea ce nu cred. O sa ma duc la medicu de familie sa vad ce imi spune
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Nu am erectie cand trebuie
- 1jenari la nivelul capului! va rog lamuriti-ma
- 0probleme la dezvirginare
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 1jenare (disconfort) la atingerea glandului
- 1Decalotare - 15 ani
- 3Problrma la organul genital masculin
- 1Gland sensibil
- 0Gland hipersensibil
- 0Durere penis la atingere
- 1Penis sensibil