Git

Buna seara!
Cer si eu un safat in urmatoarae problema:
De ceva timp am o faringolaringita cronica diagnostic pus de un orelist..Nu tusesc, ma ustur o perioada urit gitul pina in zona marului lui adam, acum ma ustura mai putin, am senzatai de corp strain in git, inghit mai greu..Am observat in ultimul timp urmatoarele:Daca misc lateral carilajul in zona marului lui adam trosneste iar in aceiasi zona intr-un anume punct la palpare(un inel cred) simt o durere ce duce in interior.zona dureroasa este cit virful degetului aratator.Uitinduse cu ceva timp in urma in git, cu acea oglinda orelistul a vazut initial o iritatie in zona aceea.Mi sa prescris vit a plus d2 si picaturi de vit a uleioasa in nas.
Cer si eu un safat in urmatoarae problema:
De ceva timp am o faringolaringita cronica diagnostic pus de un orelist..Nu tusesc, ma ustur o perioada urit gitul pina in zona marului lui adam, acum ma ustura mai putin, am senzatai de corp strain in git, inghit mai greu..Am observat in ultimul timp urmatoarele:Daca misc lateral carilajul in zona marului lui adam trosneste iar in aceiasi zona intr-un anume punct la palpare(un inel cred) simt o durere ce duce in interior.zona dureroasa este cit virful degetului aratator.Uitinduse cu ceva timp in urma in git, cu acea oglinda orelistul a vazut initial o iritatie in zona aceea.Mi sa prescris vit a plus d2 si picaturi de vit a uleioasa in nas.
2 comentarii

problema din gat este una secudara unei probleme gastrice
aveti nevoi de consult la Gastrologie
de regim alimentar de durata, tratament gastric si tratament local pentru mucoasa faringelui
Pentru Urgente, sfaturi si recomandari in probleme ORL
Numar Telefon Dr. Flueraru 0906 160 908
. tarif 1.5 euro/min +tva in retelele vodafon, orange, cosmote, romtelecom
aveti nevoi de consult la Gastrologie
de regim alimentar de durata, tratament gastric si tratament local pentru mucoasa faringelui
Pentru Urgente, sfaturi si recomandari in probleme ORL
Numar Telefon Dr. Flueraru 0906 160 908
. tarif 1.5 euro/min +tva in retelele vodafon, orange, cosmote, romtelecom

Deci acea durere la palpare si usturime nu poate fi si de la o afectiune in git mai grava..?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Umflatura in nas
- 4Tinitus
- 4Urechi infundate si presiune
- 2Carcinom scuamos coardă vocală dreapta
- 2Conflict vasculo-nervos bilateral AICA nervii VII, VIII
- 1Durere în gat persistenta
- 1Ajutor!!! dureri de cap intense și zilnice
- 3Tiuit permanent in cap
- 1Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept
- 4Dupa 20 zile de la operatie