Tratament Paradontoza
Buna seara.
Am fost la medicul stomatolog care mi-a zis ca am paradontoza.Am dintii mobili si mi-a recomandat o injectie cu acid hialuronic in gingii.si apoi o lucrare dentara pe 4-6 dinti, in momentul de fata se misca numai doi.
Am facut detartraj am facut si injectia si acum m-am capatat cu o inflamare a gingiei in zona intepaturilor foarte jenanta
Nu se obseva nici o imbinatatire din contra.
Nu stiu ce sa fac sa continui cu acest medic?de aceea va scriu doresc o parere profesionala.
Multumesc.
Am fost la medicul stomatolog care mi-a zis ca am paradontoza.Am dintii mobili si mi-a recomandat o injectie cu acid hialuronic in gingii.si apoi o lucrare dentara pe 4-6 dinti, in momentul de fata se misca numai doi.
Am facut detartraj am facut si injectia si acum m-am capatat cu o inflamare a gingiei in zona intepaturilor foarte jenanta
Nu se obseva nici o imbinatatire din contra.
Nu stiu ce sa fac sa continui cu acest medic?de aceea va scriu doresc o parere profesionala.
Multumesc.
1 comentarii
Acidul hialuronic se foloseste de putin timp in parodontopatii si sint putine date in ceea ce-l priveste.
Prima masura de baza in tratamentul parodontopatiilor este chiuretajul subgingival.
Daca situatia dintilor nu se imbunatateste, atunci probabil ca tratamentul de care aveti nevoie este unul mai complex (chirurgical).
Prima masura de baza in tratamentul parodontopatiilor este chiuretajul subgingival.
Daca situatia dintilor nu se imbunatateste, atunci probabil ca tratamentul de care aveti nevoie este unul mai complex (chirurgical).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Paradontoza? help
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 11Interventie chirurgicala?
- 4chiuretaj subgingival in camp inchis sau este un chiuretaj de mantuiala?
- 2TRATAMENT PT. PARADONTOZA
- 6Paradontoza incipienta
- 5Cum tratam paradentoza?
- 9parodontoza? in cat timp evolueaza?
- 4Prevenirea paradontozei
- 2paradontoza... mi se misca un dinte
- 1Parodontoza
- 3Paradontoza: primii 2 dinti din fata de jos mi se clatina
- 1Paradontoza
- 1Paradontoza - ce varianta sa aleg?
- 1Parodontoza agresiva - optiuni terapeutice multiple
- 10Extractie masea de minte inferior dreapta