peste cit timp sa faca o vizita la ginecolog

20-08-2008
fotocita
Nu este medic/terapeut
fotocita
Buna ziua! eu am nishte intrebari: eu am avut un act sexual cu prietena mea shi eu am facut o erectie in timpul de sex miam skurs bine penisul shi am mers mai departe pina la urma am mai avut o erectie! poate prietene mea sa ramina insarcinata????? daca eu in ziua aceea am facut 2 masturbari! shi inca una peste kita vreme prietena mea poate merge la un genicolog sau poate face vreun test >>>???? va rog frumos sa ma inormati corect, multumesk frumos o zi buna!!!!!
2 comentarii
0
20-08-2008, ora 00:00
danelly_20_2006
Nu este medic/terapeut
danelly_20_2006
da, poate ramane insarcinata atat timp cat pe penis e posibil sa fi ramas si spermatozoizi..dc nu folositi prezervativ, e mai sigur
0
21-08-2008, ora 00:00
jenichiriac
Identitate neconfirmată
jenichiriac
Tipuri de test de sarcina
Exista doua tipuri de test de sarcina:

* test de sarcina pe baza urinei recoltate
* test de sarcina pe baza unei mostre de sange

Cele mai multe femei folosesc un test de urina pentru a afla daca sunt insarcinate deoarece acestea sunt foarte la indemana, sunt ieftine si usor de folosit. Daca rezultatul acestui test de sarcina este pozitiv, femeia trebuie sa se prezinte la medic. Acolo i se va efectua un test pe baza unei mostre de sange si i se va face un examen pelvic. Spre deosebire de testele de urina, testele de sange pot sa depisteze o sarcina in primele zile. Testele de urina, pot sa depisteze sarcina abia dupa doua saptamani
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Top 10 sfaturi oferite de ginecolog
  • Controlul ginecologic la virgine - ce trebuie să știi
  •