peste cit timp sa faca o vizita la ginecolog
Buna ziua! eu am nishte intrebari: eu am avut un act sexual cu prietena mea shi eu am facut o erectie in timpul de sex miam skurs bine penisul shi am mers mai departe pina la urma am mai avut o erectie! poate prietene mea sa ramina insarcinata????? daca eu in ziua aceea am facut 2 masturbari! shi inca una peste kita vreme prietena mea poate merge la un genicolog sau poate face vreun test >>>???? va rog frumos sa ma inormati corect, multumesk frumos o zi buna!!!!!
2 comentarii
da, poate ramane insarcinata atat timp cat pe penis e posibil sa fi ramas si spermatozoizi..dc nu folositi prezervativ, e mai sigur
Tipuri de test de sarcina
Exista doua tipuri de test de sarcina:
* test de sarcina pe baza urinei recoltate
* test de sarcina pe baza unei mostre de sange
Cele mai multe femei folosesc un test de urina pentru a afla daca sunt insarcinate deoarece acestea sunt foarte la indemana, sunt ieftine si usor de folosit. Daca rezultatul acestui test de sarcina este pozitiv, femeia trebuie sa se prezinte la medic. Acolo i se va efectua un test pe baza unei mostre de sange si i se va face un examen pelvic. Spre deosebire de testele de urina, testele de sange pot sa depisteze o sarcina in primele zile. Testele de urina, pot sa depisteze sarcina abia dupa doua saptamani
Exista doua tipuri de test de sarcina:
* test de sarcina pe baza urinei recoltate
* test de sarcina pe baza unei mostre de sange
Cele mai multe femei folosesc un test de urina pentru a afla daca sunt insarcinate deoarece acestea sunt foarte la indemana, sunt ieftine si usor de folosit. Daca rezultatul acestui test de sarcina este pozitiv, femeia trebuie sa se prezinte la medic. Acolo i se va efectua un test pe baza unei mostre de sange si i se va face un examen pelvic. Spre deosebire de testele de urina, testele de sange pot sa depisteze o sarcina in primele zile. Testele de urina, pot sa depisteze sarcina abia dupa doua saptamani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nelamurir dupa vizita la ginecolog
- 4cunoasteti cabinete ginecologice bune in Bucuresti?
- 4Examen ginecologic - medicamente Zanocin si Fasigyn
- 3o persoana poate sa aiba cancer doar printr-un control?
- 43Interpretare rezultate ginecologie
- 3Analize ginecologie
- 4ARCOXIA?
- 3prima data la ginecolog
- 4analiza cito-bacteriologica...
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 3Pot merge fara parinti la un control ginecologic?
- 4secretie suparatoare... control cu examen de secretie si examen colposcopic
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 1Examen ginecologic OK, posibil bts?
- 1vizita ginecolog
- 1Ginecolog bun in Focsani sau in Galati!
- 0Recomandare medic ginecolog in Constanta !!!
- 1Ginecolog
- 1Cum scapam de frica de consult ginecologic?
Mai multe informații despre: Vizita la ginecolog
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: