analize gineco
buna ziua tuturor, mi am facut un set de analize care au iesit asa:
-calitatea frotiului :este sastisfacatoare pentru interpretare cu celule endocervicale prezente
-interpretarea frotiului actual: negativ, fara leziuni intraepiteliale si /sau de malignitate
-evaluare hormonala :pattern hormonal compatibil cu varsta si anamneza
rezultat final:frotiu moderat inflamator (tbs)
microbiologie:-examen microscopic nativ:absent:'clue'cells, flora coco-bacilara, trichomona si vaginalis
-examen microscopic colorat:moderate celule epiteliale superficiale rare pmn prezenti bacili gram pozitivi doderlein
;si as vrea sa mi spuneti cate ceva despre fiecare daca stiti, mi s-a spus ca analizele sunt bune doar acea inflamatie da de banuit si mi-a recomandat sa iau niste ovule(cervugid), sau sa investighez :ureaplasma, microplasma, chlamydia.puteti sa mi spuneti cum sa procedez, aceste analize cat costa?stiu ca iese la analizele de urina sange si secretie corect?
-calitatea frotiului :este sastisfacatoare pentru interpretare cu celule endocervicale prezente
-interpretarea frotiului actual: negativ, fara leziuni intraepiteliale si /sau de malignitate
-evaluare hormonala :pattern hormonal compatibil cu varsta si anamneza
rezultat final:frotiu moderat inflamator (tbs)
microbiologie:-examen microscopic nativ:absent:'clue'cells, flora coco-bacilara, trichomona si vaginalis
-examen microscopic colorat:moderate celule epiteliale superficiale rare pmn prezenti bacili gram pozitivi doderlein
;si as vrea sa mi spuneti cate ceva despre fiecare daca stiti, mi s-a spus ca analizele sunt bune doar acea inflamatie da de banuit si mi-a recomandat sa iau niste ovule(cervugid), sau sa investighez :ureaplasma, microplasma, chlamydia.puteti sa mi spuneti cum sa procedez, aceste analize cat costa?stiu ca iese la analizele de urina sange si secretie corect?
1 comentarii
Buna ziua,
Rezultatele analizelor sunt bune, inflamatia poate aparea din cauza mycoplasmei si ureeaplasmei sau chlamydia. Pentru acestea este necesar sa faceti un set de analize specifice.
O zi placuta!
Rezultatele analizelor sunt bune, inflamatia poate aparea din cauza mycoplasmei si ureeaplasmei sau chlamydia. Pentru acestea este necesar sa faceti un set de analize specifice.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ecografe contradictorii... Am probleme si cu glanda tiroida sa fie o dereglare hormonala sau ce?
- 2consult ginecologic bianual
- 3rezultate analize
- 3o persoana poate sa aiba cancer doar printr-un control?
- 3analize ginecologie: flrotiu inflamat gr II si leucoree
- 3tratamet nepotrivit in cistita?
- 3am si eu o intrebare
- 4Am nevoie de un raspuns...Ce se intampla la ginecolog?
- 3vizita la ginecolog dupa contactul sexual
- 3prima data la ginecolog
- 3Pot merge fara parinti la un control ginecologic?
- 4Nastere
- 1Examen ginecologic OK, posibil bts?
- 2Controlul ginecologic.. depistare sarcina
- 0Doctor ginecolog
- 1Cum scapam de frica de consult ginecologic?
- 0Pot face test de secretie vaginala daca sunt virgina?
- 0Fișă consult ginecologic...
- 0Examen ginecologic
Mai multe informații despre: controlul ginecologic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: