gastrita erosiva rectosigmoidita intoleranta alimentara si medicamentoasa
Limba arata mai ales starea digestiei, cat timp ai probleme, si limba o sa arate asta.
Da, poate ai candidoza. Ar trebui sa mergi sa-ti faca raclaj si exudat sa vezi daca ai candida sau altceva si sa faci tratament. probioticele te vor ajuta si in aceasta directie.
Fa si gargara dimineata si seara cu apa cu bicarbonat.
Da, poate ai candidoza. Ar trebui sa mergi sa-ti faca raclaj si exudat sa vezi daca ai candida sau altceva si sa faci tratament. probioticele te vor ajuta si in aceasta directie.
Fa si gargara dimineata si seara cu apa cu bicarbonat.
dupa ce voi termina cu tratamentul cu antibiotice o sa merg la un control pentru candidoza pana atunci voi face gargara..dar nu are legatura limba albicioasa sau candidoza cu helycobactery nu? va multumesc
Nu, nu au neaparat legatura. Poti avea HP fara sa ai candida si invers. Dar poti face candida de la tratamentul cu antibiotice pentru HP, de asta se dau probiotice sau nistatina.
revin cu un mesaj..nu mai stiu c sa mananc tot ma balonez orice as manca..iau si iaurturi v-am urmat sfatul k iau si antibiotice..nu stiu care ar putea fi cauza si trebuie si sa mananc pt ca iau antibiotice..nu mai stiu sincer csa fac am facut si ecografii si analize de sange..iau si o gramada de pastile..daca ma mai sfatuiti ceva
buna seara se poate sa am Echinococoza?am toate simptomele..in dreapta buricului la apasare simt o presiune si o durere si o umflatura..mentionez si ca am slabit treptat..la analize mi-a iesit leucocitele cu o sageata in sus..am si febra cateodata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa o colonoscopie recomandare conizatie
- 6gastrita, ulcer sau ce?
- 11alergiile alimentare - unde fac teste?
- 8Tubul digestiv iritat, gastrita, durere de stomac
- 6dupa ce mananc ceva dulce. o prajitura, orice dulce imi vine in gura acru
- 0colonoscopie
- 2Gastrita!!!!
- 16Scaune dese !
- 5in urma cu 5 ani am facut o colonoscopie unde la biopsie mi-a iesit colon iritabil
- 2Oare ce o fi dereglare hormonana, gastrita?
- 6Intrebare tratament HP
- 2am o gastrita re reflux si o esofagita de reflux
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 4dau inhibitorii de pompa de protoni (gen Nexium, Controloc) dependenta?
- 4Inceput de gastrita bacterie - sange in urina
- 8Solutie evacuanta inainte de colonoscopie
- 3Gastrita usoara, aspect mozaicat, hiperemie, pangastrita eritematoasa, cu pliuri suple
- 1Dieta hiperproteica si gastrita
- 1Colonoscopie
- 3Gastrita si organism slabit
Mai multe informații despre: Alergia alimentara Colonoscopia gastrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: