gastrita erosiva rectosigmoidita intoleranta alimentara si medicamentoasa

35 comentarii 1 2
0
06-11-2013, ora 21:25
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Limba arata mai ales starea digestiei, cat timp ai probleme, si limba o sa arate asta.
Da, poate ai candidoza. Ar trebui sa mergi sa-ti faca raclaj si exudat sa vezi daca ai candida sau altceva si sa faci tratament. probioticele te vor ajuta si in aceasta directie.
Fa si gargara dimineata si seara cu apa cu bicarbonat.
0
06-11-2013, ora 21:59
radu.dany2011
Nu este medic/terapeut
radu.dany2011
dupa ce voi termina cu tratamentul cu antibiotice o sa merg la un control pentru candidoza pana atunci voi face gargara..dar nu are legatura limba albicioasa sau candidoza cu helycobactery nu? va multumesc
0
07-11-2013, ora 10:18
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu, nu au neaparat legatura. Poti avea HP fara sa ai candida si invers. Dar poti face candida de la tratamentul cu antibiotice pentru HP, de asta se dau probiotice sau nistatina.
0
07-11-2013, ora 19:36
radu.dany2011
Nu este medic/terapeut
radu.dany2011
revin cu un mesaj..nu mai stiu c sa mananc tot ma balonez orice as manca..iau si iaurturi v-am urmat sfatul k iau si antibiotice..nu stiu care ar putea fi cauza si trebuie si sa mananc pt ca iau antibiotice..nu mai stiu sincer csa fac am facut si ecografii si analize de sange..iau si o gramada de pastile..daca ma mai sfatuiti ceva
0
29-12-2013, ora 17:05
radu.dany2011
Nu este medic/terapeut
radu.dany2011
buna seara se poate sa am Echinococoza?am toate simptomele..in dreapta buricului la apasare simt o presiune si o durere si o umflatura..mentionez si ca am slabit treptat..la analize mi-a iesit leucocitele cu o sageata in sus..am si febra cateodata
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.