Gastrita cronica interstitiala usoara cu hiperplazie foveolara si duodenita cronica - tratament natu
Buna ziua.In urma unei gastroscopii facuta in decembrie 2021 am fost diagnosticat cu gastrita antrala congestiva(h pylori negativ).Tratamentul urmat a fost Sucralfat, motilium si pepsane timp de 30 de zile si regim.Nu am observat nici o imbunatatire.Am facut si analize de sange, toate bune doar trigliceridele putin mărite.Am facut vreo 3 ecografii, totul ok.Analize scaun si urina normale.Acum 3 saptamani am repetat gastroscopia unde s-a luat biopsie din stomac(antru) si duoden unde rezultatatul a fost Gastrita cronica interstitiala usoara cu hiperplazie foveolara si duodenita cronica.Medicul respectiv spune ca nu mai are rost sa i-au nici un tratament ci doar sa tin regim o perioada.Ma confrunt cu niste stari foarte ciudate cum ar fi amețeala, somnolență cateodata dureri de muschi, spate, confuzie, ba am diaree ba sunt constipat si scaunul e deschis la culoare.Stie cineva vreun tratament naturist pt gastrita asta, pur si simplu ma doboară atat fizic cat si psihic.
2 comentarii
Buna ziua.
Banuiesc ca specialitatea medicului respectiv este gastroenterologia.
Urmati indicatiile primite cu reevaluare ulterioara.
Banuiesc ca specialitatea medicului respectiv este gastroenterologia.
Urmati indicatiile primite cu reevaluare ulterioara.
Buna, kidda 1 ! Din ceea ce am citit, ne confruntam cu aceleasi probleme si acelasi rezultat la biopsie. daca doresti, putem lua legatura sa mai discutam!m, mi-ar face placere. Imi poti lasa o adresa de email sau ceva prin care te pot contacta? Multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11gastrita cronica - sfat si pentru mine
- 6Cum pot scapa de nervii la stomac? va rog frumos ajutati-ma aceasta boala imi macina viata
- 2Apendicita cronica. Ce e de facut ?
- 0Gastroduodenita si greata
- 3Leziuni de Gastrită cronica moderată arii de atrofie și metaplazie intestinală Tip complet
- 1Gastrita
- 4Hernie hiatala-
- 1Gaze, dureri abdominale, gastrita, endoscopie făcuta
- 3Esofagita grad A, gastro-duodenita prin reflux alcalin
- 4Sfinter esofagic defectuos, gastrita cronica si metaplasia intestinala
- 0Gastro-duodenita
- 2Probleme cu absorbtia, slabire, probleme dentare
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
Mai multe informații despre: Gastrita cronica gastroduodenita duodenita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: