Gastro-duodenita
Buna ziua,
In urma unei endoscopii superioare am fost diagnosticat in iunie cu gastroduodenita. Mi s-a dat tratament, dupa aprox 3 luni au disparut simptomele. Dar de o saptamana au reaparut. Nu am vomitat, scaunul este normal. Stie cineva cat dureaza pana isi revine stomacul? Am facut si un test de scaun pentru helicobacter care a iesit negativ. Am tinut regim cele 3 luni, plus tratamentul. Sa fi reaparut pentru ca nu am mai tinut un regim atat de strict?
In urma unei endoscopii superioare am fost diagnosticat in iunie cu gastroduodenita. Mi s-a dat tratament, dupa aprox 3 luni au disparut simptomele. Dar de o saptamana au reaparut. Nu am vomitat, scaunul este normal. Stie cineva cat dureaza pana isi revine stomacul? Am facut si un test de scaun pentru helicobacter care a iesit negativ. Am tinut regim cele 3 luni, plus tratamentul. Sa fi reaparut pentru ca nu am mai tinut un regim atat de strict?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12gastroduodenita
- 6Cum pot scapa de nervii la stomac? va rog frumos ajutati-ma aceasta boala imi macina viata
- 2Apendicita cronica. Ce e de facut ?
- 5Gastroduodenita
- 0Gastroduodenita si greata
- 2Gastrita cronica interstitiala usoara cu hiperplazie foveolara si duodenita cronica - tratament natu
- 3Esofagita grad A, gastro-duodenita prin reflux alcalin
Mai multe informații despre: gastroduodenita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: