gastrita cronica

18-11-2007
anani
Nu este medic/terapeut
anani
Buna! Am 65 de ani am facut raze cu bariu si am fost diagnosticata cu gastrita cronica doctorul mi-a dat sa iau Omez si Controloc dar am dureri insuportabile dupa ce mananc (mananc la regim ) si as vrea sa stiu ce imi recomandati. VA multumesc anticipat
3 comentarii
0
18-11-2007, ora 00:00
giana
Nu este medic/terapeut
giana
Stimata doamna, ceea ce eu va pot recomanda este un program naturist pt gastrita, care sa nu va strice ficatul in timp ce va "repara"stomacul;este un program pe care i l-am dat mamei mele, diagnosticata cu ulcer.-.Sanatate!!
0
18-11-2007, ora 00:00
anani
Nu este medic/terapeut
anani
nu ati putea scrie programul naturist aici pt ca eu nu am adresa de email doar nepotul meu sau daca nu id-ul lui - Va multumesc mult
0
05-01-2025, ora 19:28
sampless
Nu este medic/terapeut
sampless
De cand am gasit crema ProctoWell va spun sincer nu am mai avut probleme cu hemoroizii nu sunt platit sau ceva sa o promovez va dau sfatul meu, am recomandat-o tuturor, are un pret avantajos si rezultatele sunt neasteptate, este o crema naturala care vindecă chiar și crăpăturile interioare adânci, indepărtează imediat durerea, mâncărimea, senzația de strângere, normalizează tonul și întărește pereții venoși si oprește sângerarea fără riscul de tromboză.Daca este cineva interesat voi lasa un link mai jos, unde o sa trebuiasca sa completati numarul de telefon si numele dumneavoastra deoarece aceasta crema nu este pentru oricine si o sa aveti cu unul dintre operatii lor o discutie pentru a afla daca este potrivita sau nu pentru probleme dvs.
https://shorturl.at/IQeC7
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: