gastrita cronica
Buna! Am 65 de ani am facut raze cu bariu si am fost diagnosticata cu gastrita cronica doctorul mi-a dat sa iau Omez si Controloc dar am dureri insuportabile dupa ce mananc (mananc la regim ) si as vrea sa stiu ce imi recomandati. VA multumesc anticipat
3 comentarii
Stimata doamna, ceea ce eu va pot recomanda este un program naturist pt gastrita, care sa nu va strice ficatul in timp ce va "repara"stomacul;este un program pe care i l-am dat mamei mele, diagnosticata cu ulcer.-.Sanatate!!
nu ati putea scrie programul naturist aici pt ca eu nu am adresa de email doar nepotul meu sau daca nu id-ul lui - Va multumesc mult
De cand am gasit crema ProctoWell va spun sincer nu am mai avut probleme cu hemoroizii nu sunt platit sau ceva sa o promovez va dau sfatul meu, am recomandat-o tuturor, are un pret avantajos si rezultatele sunt neasteptate, este o crema naturala care vindecă chiar și crăpăturile interioare adânci, indepărtează imediat durerea, mâncărimea, senzația de strângere, normalizează tonul și întărește pereții venoși si oprește sângerarea fără riscul de tromboză.Daca este cineva interesat voi lasa un link mai jos, unde o sa trebuiasca sa completati numarul de telefon si numele dumneavoastra deoarece aceasta crema nu este pentru oricine si o sa aveti cu unul dintre operatii lor o discutie pentru a afla daca este potrivita sau nu pentru probleme dvs.
https://shorturl.at/IQeC7
https://shorturl.at/IQeC7
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11gastrita cronica - sfat si pentru mine
- 15nu pot lua BONVIVA.ce sa fac? ROG RASPUNS!
- 5am nevoie de ajutor - gastrita cronica atrofica
- 6Gastrita acuta sau cronica?
- 2gastrita cronica si intoleranta la gluten - ce pot sa mananc?
- 3Leziuni de Gastrită cronica moderată arii de atrofie și metaplazie intestinală Tip complet
- 1Gastrita
- 8Dureri de stomac
- 1Gastrita cronica si un polip gastric de 5-6 mm - e grav?
- 4Gastrita Cronica
- 2Gastrita cronica interstitiala usoara cu hiperplazie foveolara si duodenita cronica - tratament natu
- 1Endoscopie și durere mare de gat
- 1Gaze, dureri abdominale, gastrita, endoscopie făcuta
- 1Durere mare șold noaptea
- 4Sfinter esofagic defectuos, gastrita cronica si metaplasia intestinala
- 2Probleme cu absorbtia, slabire, probleme dentare
Mai multe informații despre: Gastrita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: