Gardnerella si Trichomonas
Buna ziua,
desi am o varsta (53 aproape) si nu mai am relatii sexuale de loc, in urma testului Papanicolau pe care il fac anual de cativa ani si unde imi iesea Candida pe care stiam ca o aveam inca de la nasterea fiului meu, anul acesta a iesit la analiza Trichomonas si Gardnerella. Sunt inmarmurita. Nu stiu de unde as putea sa o fi luat. E adevarat ca am fost la tratament balnear 2 saptamani si folosesc cazile de acolo, dar mi s-a spus ca apa e asa de sarata ca nu da voie bacteriilor sa ne afecteze, dat fiind ca intra toti "de-a valma", ca sa zic asa, pe-acolo. Sunt la menopauza de 5 ani. Credeti ca e o interpretare gresita a analizei? Eu am fost la ginecolog si mi-a dat Cervugid ovule, Colpotrophine unguent si spalaturi su galbenele si musetel inainte de introducerea ovulului. Mentiomez ca am si o ruptura de perineu pt. care mi s-a prescris deocamdata acelasi Colpotrophine si Driptane pentru incontinenta urinara. Ce ma sfatuti sa fac, dupa tratamentul asta sa fac o noua analiza a secretiei (la un alt laborator) si daca tratamentul meu e corect? Va multumesc
desi am o varsta (53 aproape) si nu mai am relatii sexuale de loc, in urma testului Papanicolau pe care il fac anual de cativa ani si unde imi iesea Candida pe care stiam ca o aveam inca de la nasterea fiului meu, anul acesta a iesit la analiza Trichomonas si Gardnerella. Sunt inmarmurita. Nu stiu de unde as putea sa o fi luat. E adevarat ca am fost la tratament balnear 2 saptamani si folosesc cazile de acolo, dar mi s-a spus ca apa e asa de sarata ca nu da voie bacteriilor sa ne afecteze, dat fiind ca intra toti "de-a valma", ca sa zic asa, pe-acolo. Sunt la menopauza de 5 ani. Credeti ca e o interpretare gresita a analizei? Eu am fost la ginecolog si mi-a dat Cervugid ovule, Colpotrophine unguent si spalaturi su galbenele si musetel inainte de introducerea ovulului. Mentiomez ca am si o ruptura de perineu pt. care mi s-a prescris deocamdata acelasi Colpotrophine si Driptane pentru incontinenta urinara. Ce ma sfatuti sa fac, dupa tratamentul asta sa fac o noua analiza a secretiei (la un alt laborator) si daca tratamentul meu e corect? Va multumesc
4 comentarii
Buna ziua,
astfel de patogeni nu trebuie sa se ia de nicaieri, ei se nasc in sange din forme precursoare atunci cand calitatea sangelui devine proasta, la fel ca si intr-o apa statuta. Astfel de patogeni sunt prezenti in cea mai mare parte a populatiei. Medicamentele chimice NU AU cum sa le elimine, ci dimpotriva patogenii se vor transforma intr-un stadiu si mai avansat caci sangele este distrus si mai mult cu medicamente.
Consultati un medic homeopat si uitati medicina clasica si medicamentele ei daca doriti cu adevarat imbunatatire sau vindecare mai ales ca Trichomonas poate cauza boli grave atunci cand castiga teren prea mult in corp.
Pt. curatirea sistematica a sangelui de care depinde sanatatea intregului corp este necesara o dieta stricta, alimentatie constant sanatoasa, ceauiri si remedii naturiste de detoxifiere, remedii homeopate, etc. Cititi si aici: www.leacuri.net.
Si apropos, profiterolul nu este indicat :-)
astfel de patogeni nu trebuie sa se ia de nicaieri, ei se nasc in sange din forme precursoare atunci cand calitatea sangelui devine proasta, la fel ca si intr-o apa statuta. Astfel de patogeni sunt prezenti in cea mai mare parte a populatiei. Medicamentele chimice NU AU cum sa le elimine, ci dimpotriva patogenii se vor transforma intr-un stadiu si mai avansat caci sangele este distrus si mai mult cu medicamente.
Consultati un medic homeopat si uitati medicina clasica si medicamentele ei daca doriti cu adevarat imbunatatire sau vindecare mai ales ca Trichomonas poate cauza boli grave atunci cand castiga teren prea mult in corp.
Pt. curatirea sistematica a sangelui de care depinde sanatatea intregului corp este necesara o dieta stricta, alimentatie constant sanatoasa, ceauiri si remedii naturiste de detoxifiere, remedii homeopate, etc. Cititi si aici: www.leacuri.net.
Si apropos, profiterolul nu este indicat :-)
0
11-08-2009, ora 13:56
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Continuati cu spalaturile (eventual, si cu bicarbonat de sodiu), luati-va tratamentul si refaceti analiza.
Toate cele bune;)
Toate cele bune;)
Multumesc celor care mi-au raspuns. Sunt sfaturi de care incerc sa tin cont pe viitor. As dori sa stiu la cat timp dupa ce termin tratamentul cu ovule, rafac analiza secretiei? Multumesc
0
12-08-2009, ora 09:53
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
In mod normal, la cateva zile, maxim 7 zile! Sa fiti mai sigura, vb cu medicul care vi le-a prescris pt ca el va cunoaste mai bine, atat in urma anamnezei cat si in urma examenului clinic face-to-face!
Toate cele buen si multa sanatate va doresc!
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
NICK;)
Toate cele buen si multa sanatate va doresc!
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
NICK;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Papanicolau: cervicita obs. vegetatii veneriene
- 2testul Papanicolau, unde, cind, cum?
- 5rana col, mi s-a recomandat sa nu fac cauterizare inainte de a avea primul copil
- 6conizatie-anestezie
- 5testul Papanicolau
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 0interpretare test babes papanicolau
- 0Interpretarea testului Papanicolaou
- 0Interpretare test Papanicolau
- 0Papanicolau - celule scuamoase
- 1Interpretare test Papanicolau
- 0interpretare papanicolau
- 1Test Papanicolau
- 1Interpretare papanicolau
- 0Adenomioza uterina
- 4ASCUS posibile cauze si tratament
- 0Interpretare examen babeș-papanicolau
- 0Buna ziuă ma ajuta cineva cu descifrarea analizei frotiului