Ganglioni marit sau muschi intors
Buna,
In zona cervicala, la spate, simt la pipait ceva mai tare. Nu stiu sigur daca e marit un ganglion(chiar daca in trecut era marit si ala), sau e doar muschiul stresat.. dorm pe burta cu gatul intr o parte, mereu. Nu reusesc sa ma dezobisnuiesc.
Asadar, poate fi si asta o cauza? Ce credeti?
Multumesc
In zona cervicala, la spate, simt la pipait ceva mai tare. Nu stiu sigur daca e marit un ganglion(chiar daca in trecut era marit si ala), sau e doar muschiul stresat.. dorm pe burta cu gatul intr o parte, mereu. Nu reusesc sa ma dezobisnuiesc.
Asadar, poate fi si asta o cauza? Ce credeti?
Multumesc
3 comentarii
Buna seara,
Ar fi extrem de util un consult clinic la neurochirurg, care se ocupa de problemele coloanei cervicale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Ar fi extrem de util un consult clinic la neurochirurg, care se ocupa de problemele coloanei cervicale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara,
Multumesc pt raspuns.
Am uitat sa precizez ca am si alti ganglioni mariti, cu cauza nespecifica, dar asta mi se pare ca a prins contur acum..
De asemenea am dese dureri de zona cervicala si lombara (cand ma trezesc dimineata)..
Multumesc pt raspuns.
Am uitat sa precizez ca am si alti ganglioni mariti, cu cauza nespecifica, dar asta mi se pare ca a prins contur acum..
De asemenea am dese dureri de zona cervicala si lombara (cand ma trezesc dimineata)..
Am rezolvat atunci problema. Dupa o vizita le medicul neurolog. Aparent de la trecerea de la rece la cald a facut acest lucru.
Acum nu ma mai doare insa se simte la palpare ceva. Pare un ganglion..sunt in acea zona gangliooni?(ceafa)
Acum nu ma mai doare insa se simte la palpare ceva. Pare un ganglion..sunt in acea zona gangliooni?(ceafa)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am baietelul internat cu o umfatura destul de mare in zona gatului mai exact in zona retromandibular
- 10ganglion inflamat la gat, nu pot sa inghit bine
- 7inflamare gat-intrebare
- 62 ganglioni la gat la fetita de 4 ani
- 4inflamarea gatului
- 11Mi-e frica de un tbc generalizat!
- 5Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
- 8Ganglioni inflamati
- 3Ganglioni umflati
- 4Ganglioni
- 0ganglioni gat
- 2problema ureche ganglion umflat fara diagnostic
- 6Ganglioni nedurerosi
- 1Ganglion marit si limfocite in exces
- 2Ganglion inflamat submandibular
- 0Ganglion sau altceva?
- 7Ganglioni gat mariti
- 3Ganglioni submandibulari mariti
- 0Ganglion inflamat la cap
- 0Ganglioni mariti descoperiti la ecografie
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: