ganglioni inflamati
Bună seara
38 de ani, 1.75, 72 kg
In, , tinerete '' am avut mult De suferit din cauza danturii.De copil am avut Probleme. Tot atunci am dat si de un ganglion submandibular, mobil, de marimea unui Bob de mazare.
Am fost la ORL din cauza unei tuse si I.am spus si de ganglion. Parerea lui a fost ca am reflux si gatu rosu si ca ganglionul este de la masele.
In urma cu 3 ani mi.am extras maselele, dar Acel ganglion persisa la marimea la care l.am descoperit. Pe acea parte mia mai ramas doar o masea de minte. In februarie mi.am facut o radiografie panoramica, pt o durere de cap ( am uitat complet sa ii spun stomatologului de ganglion) dar mi sa spus ca nu am nici o problema da dinti.
In tot acesti ani am facut fel si fel de analize ( nu special pt ganglion ) care au iesi bine.Sange, rmn cerebral, orl unde iese faringita, laringita, rinosinuzita si vad si putin mai mare amigdala de pe partea cu ganglionul, dar dr nu a zis nimic.La gastro reflux, hernie hiatala mica.
Ce as mai putea sa fac pt ca ganglionul sa se retraga sau sa I aflu cauza.?
Imi e asa de frica sa nu patesc ceva rau.El normal nu doare, doar acuma ca mi.am amintit de el, l.am cautat, palpat si a început sa doara putin.
38 de ani, 1.75, 72 kg
In, , tinerete '' am avut mult De suferit din cauza danturii.De copil am avut Probleme. Tot atunci am dat si de un ganglion submandibular, mobil, de marimea unui Bob de mazare.
Am fost la ORL din cauza unei tuse si I.am spus si de ganglion. Parerea lui a fost ca am reflux si gatu rosu si ca ganglionul este de la masele.
In urma cu 3 ani mi.am extras maselele, dar Acel ganglion persisa la marimea la care l.am descoperit. Pe acea parte mia mai ramas doar o masea de minte. In februarie mi.am facut o radiografie panoramica, pt o durere de cap ( am uitat complet sa ii spun stomatologului de ganglion) dar mi sa spus ca nu am nici o problema da dinti.
In tot acesti ani am facut fel si fel de analize ( nu special pt ganglion ) care au iesi bine.Sange, rmn cerebral, orl unde iese faringita, laringita, rinosinuzita si vad si putin mai mare amigdala de pe partea cu ganglionul, dar dr nu a zis nimic.La gastro reflux, hernie hiatala mica.
Ce as mai putea sa fac pt ca ganglionul sa se retraga sau sa I aflu cauza.?
Imi e asa de frica sa nu patesc ceva rau.El normal nu doare, doar acuma ca mi.am amintit de el, l.am cautat, palpat si a început sa doara putin.
Chiar acuma am citit pe google ca daca am ganglion submandibular si doar o amigdala mare poate sa fie tumora.
Deci sunt Maxim de stresata
La orl am fost cu ceva ani in urma intradevar, dar si atunci aveam amigdala stanga mai mare decat dreapta.
Este posibil sa am vreo tumora si sa nu fi observat doctorul ?
Ca de ganglionul care il am din copilarie pe aceeași parte nu I.am spus
Vai de mine.Cine știe ce am de atâția ani...
Deci sunt Maxim de stresata
La orl am fost cu ceva ani in urma intradevar, dar si atunci aveam amigdala stanga mai mare decat dreapta.
Este posibil sa am vreo tumora si sa nu fi observat doctorul ?
Ca de ganglionul care il am din copilarie pe aceeași parte nu I.am spus
Vai de mine.Cine știe ce am de atâția ani...
Inițial.. Se exclude hernia hiatala. Helicobacter pilori. Refluxul în somn. Care irita Faringele prin acidul gastric sau gazele de fermentare.
Un faringe iritat. O amigdala iritata și inflamata de reflux. Pot da și ganglioni
Se tine regim corect alimentar. Fără fructe și dulciuri seara după cina
Fara oțet lamai usturoi la cina
După ce rezolvați asta.. Va puteți gândi și la alte prostii gen tumori
Luați-o în ordinea corecta
Un faringe iritat. O amigdala iritata și inflamata de reflux. Pot da și ganglioni
Se tine regim corect alimentar. Fără fructe și dulciuri seara după cina
Fara oțet lamai usturoi la cina
După ce rezolvați asta.. Va puteți gândi și la alte prostii gen tumori
Luați-o în ordinea corecta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ganglioni pe gat lateral la copilas de 1 an
- 2ganglion marit in zona gatului
- 8ganglioni inflamati
- 9Dilatare vena jugulara interna la copil 3 ani
- 11Umflatura sub falca
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 2Ganglioni inflamati la nivelul gatului...si claviculei va rog ajutor!
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 1CT ganglioni in zona gatului
- 3Ganglion laterocervical marit, colectat fluid prin FNA apoi marit din nou
- 0Ganglion sau altceva?
- 0Durere amigdala sublinguala???
- 0Vă rog interpretare la următoarele analize. Nu știu ce să mai cred
- 1Ganglionii inflamati
- 2Problema orl ajutor - ganglioni inflamati la gat
- 12Adenita cervicala
- 2Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti
- 7Posibil Hiv?
- 0Disconfort la nivelul gatului
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: