Ganglioni nedurerosi
Bună ziua ! Acum aproximativ 5-6 ani mi-au aparut doi ganglioni nedurerosi si imobili. Unul este situat in spatele urechii si este micut, celalalt este in ceafa, ceva mai mare...Am avut probleme in copilarie cu un ganglion aparut din cauza unei zgarieturi de pisica si am urmat un tratament, dar acestora nu le-am acordat importanta si vreau sa stiu daca sunt motive de ingrijorare...Multumesc anticipat, sanatate !
6 comentarii
Nu, am 17 ani si nu pot merge singura deocamdata.
De la 15 ani tinerii au voie sa lucreze legal cu acordul parintilor si de la 16 ani fara acordul parintilor.
Nu vad de ce nu puteti suna la medicul de familie sa va programeze sa va dea o trimitere la Boli infectioase.
Nu vad de ce nu puteti suna la medicul de familie sa va programeze sa va dea o trimitere la Boli infectioase.
Inca nu am vorbit cu parintii, cand le-am spus demult, nu i-a interesat. Deci, s-ar putea sa fie vreo infectie ? Multumesc mult de raspuns !
Se poate. Medicul de la Boli infectioase va va da trimitere pentru niste analize de sange.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglioni inflamati
- 31ganglion inflamat
- 62 ganglioni la gat la fetita de 4 ani
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 4analize
- 1Ganglion inflamat
- 5umflatura dupa ureche
- 1Ganglion
- 1Ganglioni submandibulari inflamati
- 0umflatura ca un nod pe gat
- 2Ajutor
- 3Ganglioni submandibulari mariti
- 2Ce poate fi? un fel de galma la nivelul gatului
- 2Subfebrilitate si ganglioni limfatici mariti
- 1Ganglioni usor mariti, mi-e frica sa nu am cancer
- 6Ganglioni gat 3 ani
- 1HELP!! Este urgent, doresc o parere
- 0Disconfort la nivelul gatului
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: