ganglioni in zona inghinala
Buna ziua, as dorii sa stiu va rog, ce se intampla si ce pot sa fac atunci cand mi se inflameaza ganglionii din zona anghinala (incheietura picior), foarte des cat un bob de mazare sau mai mare si devin durerosi, chiar si atunci cad merg. As dorii sa stiu motivul aceste-i inflamari, si ce imi recomandatii...este ceva grav?? imi provoaca chiar si o usoara stare de voma si imi simt corpul slabit, si nu sunt in perioada de menstruatie. Aceelas fenomen imi mai apre si la sani sub forma de noduli, in tipul sau inaitea menstruatiei.Va multumesc si astept raspunsul dv. in cel mai scurt timp.
3 comentarii
Zona inghinala...Poti incepe printr-o vizita la medicul de familie si un set de analize.E posibil sa fie un focar de infectie undeva.
buna ziua.mi-a iesit o unflatura in zona inghinala, pe partea stanga a piciorului...am fost operata si mi s-a spus ca am hernie enghinala, dar si operatie umflatura o am tot pe picior si am dureri.am avut s-au nu hernie inghinala??ca femeie pot avea 3 hernie (asa cum mi s-a spus de medic?)???Va multumesc.astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ganglioni inghinali
- 3usturimi in zona genitala
- 3ganglioni inghinali si axiali
- 3ganglion in zona genitala.. tare si nedureros
- 0Ganglioni inghinali
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 6Chist ovarian + ganglion inghinal palpabil superficial
- 6ganglioni inghinali, ganglioni la nivel axilar
- 3Ganglion inghinal inflamat
- 1Ganglion inghinal dureros pe dreapta
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 1Ganglion limfatic inghinal umflat, pierdere vedere, caldura radianta C7
- 3Ganglioni inflamati in corp
- 3condiloame si ganglioni durerosi inghinali
- 0Noduli zona genitala / Scabie
- 0Ganglion inghinal inflamat!!
- 0Lymphogranuloma venereum? nodul in zona inghinala
- 1Ganglioni limfatici