bubite in zona genitala
mi-au aparut acum cateva saptamani niste bubite asemenea unor cosuri in zona genitala.am observat ca se si extind.nu ma ustura nu ma dor nu ma mananca.in schimb cand folosesc hartia igienica trebuie sa am mare grija deoarece acele bubite sunt destul de "sensibile" si sangereaza destul de usor.va rog daca cineva poate sa-mi spuna ce as putea avea si ce tratament sa folosesc.va multumesc
9 comentarii
Pot fi niste vegetatii veneriene!
Adreseaza-te unui dermatolog!
Adreseaza-te unui dermatolog!
buna seara!va rog frumos sa imi spuneti si mie daca ceea ce am este grav., , acum vreo 2 ani..am fost abuzata sexual si dupa cateva luni de atunci am inceput sa am niste scurgeri urat mirositoare..am luat niste metronidazol..o sapt nu mqai aveam nimic, dar apoi apareau iar.dupa 1 an jumatate cam asa..mi-am aparut niste bubite mici si multe si s-au extins..le am de 5 luni.am fost la un medic ginecolog si am trichomonas vaginalis si gardnerella vaginalis si mi-a recomandat sa fac testul papanicolau 2.mi-a spus ca nu este grav..si am fost la trataent timp de 3 zile..mi-a introdus o solutie mov..violet degentian.sunt canceroase bubitele?mi-a dat tratament macmiror si metronidazol flagyl si tot mai am scurgeri..dar mai putine ce-i drept...
bubitele nu dispar/.?pot duce la infertilitate?mi-a mai spus ca am si colul uterin inflamat!va rog sa imi raspundeti!luna viitoare o sa consult un medic..dar pana atunci vreau sa stiu.va multumesc din suflet.o seara frumoasa!
bubitele nu dispar/.?pot duce la infertilitate?mi-a mai spus ca am si colul uterin inflamat!va rog sa imi raspundeti!luna viitoare o sa consult un medic..dar pana atunci vreau sa stiu.va multumesc din suflet.o seara frumoasa!
va rog daca ati putea sa imi raspundeti in email.va multumesc
Tratamentul a fost corect. Ramane sa mergeti la control!
Buna!!am si eu o problema. acum 1 luna am avut candidoza vaginala am facut tratament si in urma testului bacteriologic s-a dovedit ca am fost vindecata, de asemenea a iesit negativ si la alti microbi dar mi'au ramas pe labiile interioare niste bubite mici rosii destul de multe insotite de mancarimi si senzatie de arsura care o am si la actul sexual. Sectetia nu este alba sau abundenta dar are un miros puternic si ciudat iar prietenul meu a zis ca si gustul este neobisnuit. Mi'am facut iar programare la ginecolog. Aveti totusi o idee de ce ar putea fi?
buna!acum cateva luni am fost la biserica la tara si am folosit toaleta de acolo si de atunci mi-au aparut niste bubite care ma mananca si ma ustura si am si o secretie alb-galbuie imi puteti spune va rog ce as putea lua k sa imi treaca...si prietenul eu a luat si el de la mn el ce ar putea lua...ast un raspuns va rog mult
Sigur nu ati luat nimic de la biserica!
Mergeti la un ginecolog sa va examineze !
Mergeti la un ginecolog sa va examineze !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ciuperca in zona inghinala?
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 1bube mari pe fese si inghinal, va rog ajutor
- 1pete rosii si bubite albe
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 9ortopedie si traumatologie
- 1Bubite in zona genitala!!!
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 1Dureri inghinale si de stinghie.
- 0Bubite in zona genitala
- 0Ce poate fi? umflaturi cu acumulare de puroi in zona inghinala
- 0Descumare zona genitala, roseata si alte bubite
- 3bubite/negi zona genitala
- 0herpes genital?
- 0Herpes genital? Ganglion limfatic inghinal dureros la afingere (Poza)
- 0Bubita aproape de intrarea in vagin
- 4Durere in zona inghinala ce se lasa asupra piciorului
- 2Vezicule/bubițe la nivel pubian(muntelui Venus)
- 0Zona genitală - bubite la intrarea in vagin
Mai multe informații despre: Zona inghinala bubite in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: