Sotul meu este alcoolic si nu recunoaste acest lucru
Sotul meu este alcoolic. Nu recunoaste acest lucru, drept urmare nu poate si nu vrea sa primeasca nici un ajutor. Acum trece printr-o faza pe care nu am mai intalnit-o : nu mai bea, nu mai mananca de aproape o saptamana nimic, nu mai poate merge decat sustinut. Exista un cadru legal prin care pot sa-l internez impotriva vointei lui? Ce pot face sa-l ajut?
Va multumesc.
Va multumesc.
2 comentarii
In mod normal nimeni nu poate fi internat fara acordul sau (decat copiii minori); sau daca pacientul este adus la spital in stare de agitatie psiho-motorie.
Iti recomand pentru sotul tau niste sedinte de psihoterapie, si asta cat mai repede, pana nu se deterioreaza starea sa de sanatate si rabdarea ta. Incearca sa gasesti pe cineva in care el sa aiba incredere si sa nu fie intr-un cadru spitalicesc pe care are tendinta sa-l respinga.
Iti recomand pentru sotul tau niste sedinte de psihoterapie, si asta cat mai repede, pana nu se deterioreaza starea sa de sanatate si rabdarea ta. Incearca sa gasesti pe cineva in care el sa aiba incredere si sa nu fie intr-un cadru spitalicesc pe care are tendinta sa-l respinga.
as dorii sa aflu si eu o clinica de dezintoxicare aici in tara sau afara..daca cineva stie va rog trimiteti un mail -.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 11Mama mea este alcoolica
- 1alcoolic cu crize epileptice
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 1ce inseamna a fi alcoolic?
- 0nu pot sa-mi conving sotul sa nu mai bea!
- 57Loc de intalnire pentru alcoollisti autentici, cu vechime si grade multe la activ!
- 2alcool dauneaza
- 13frustrare, gelozie, criza varstei sau psihic modificat din cauza alcoolului
- 4Alcoolism
- 8Probleme cu iubitul/dependenta de alcool
- 2Alcoolici anonimi
- 1Tratament dependenta de alcool cu Selincro (Nalmefene)
- 6Sfătuiți-mă! De câțiva ani (5-6) ma jignește, mai mereu când consumă alcool
- 3Abstinent de 8 luni cu cancer confirmat recent poate bea?!?
- 2Vreau sa știu dacă sunt alcoolica!
- 4Sotul meu bea multa bere, zilnic, de mult timp
Mai multe informații despre: Alcoolismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: