Sotul meu este alcoolic si nu recunoaste acest lucru
Sotul meu este alcoolic. Nu recunoaste acest lucru, drept urmare nu poate si nu vrea sa primeasca nici un ajutor. Acum trece printr-o faza pe care nu am mai intalnit-o : nu mai bea, nu mai mananca de aproape o saptamana nimic, nu mai poate merge decat sustinut. Exista un cadru legal prin care pot sa-l internez impotriva vointei lui? Ce pot face sa-l ajut?
Va multumesc.
Va multumesc.
2 comentarii
In mod normal nimeni nu poate fi internat fara acordul sau (decat copiii minori); sau daca pacientul este adus la spital in stare de agitatie psiho-motorie.
Iti recomand pentru sotul tau niste sedinte de psihoterapie, si asta cat mai repede, pana nu se deterioreaza starea sa de sanatate si rabdarea ta. Incearca sa gasesti pe cineva in care el sa aiba incredere si sa nu fie intr-un cadru spitalicesc pe care are tendinta sa-l respinga.
Iti recomand pentru sotul tau niste sedinte de psihoterapie, si asta cat mai repede, pana nu se deterioreaza starea sa de sanatate si rabdarea ta. Incearca sa gasesti pe cineva in care el sa aiba incredere si sa nu fie intr-un cadru spitalicesc pe care are tendinta sa-l respinga.
as dorii sa aflu si eu o clinica de dezintoxicare aici in tara sau afara..daca cineva stie va rog trimiteti un mail -.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Probleme cu alcoolul
- 2Alcoolism-tratament- unde ?
- 10despre alcoolici
- 0alcool si violenta
- 5Mama mea ia si pastile de Tamoxifen si bea si alcool mult.
- 0tatal meu este fost alcoolic
- 5sunt sotie de alcoolic
- 4antialcoolici.. sfaturi/solutii antialcoolism
- 4Ce trebuie sa fac sa scap de alcool?
- 0nu pot sa-mi conving sotul sa nu mai bea!
- 5Sotul meu nu recunoaste ca este alcoolic!
- 13frustrare, gelozie, criza varstei sau psihic modificat din cauza alcoolului
- 4Alcoolism
- 0Cum sa te lasi de baut? (plan sugestiv si incurajez sugestiile si povestirea experientei)
- 8Probleme cu iubitul/dependenta de alcool
- 2Alcoolul
- 2Bunică alcoolică
- 2Vreau sa știu dacă sunt alcoolica!
- 5Soț alcoolic
- 1AA in Focsani?
Mai multe informații despre: Alcoolismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: