Fragmin
Buna ziua !
De curand mi-am fracturat un os la glezna la un meci de fotbal, am piciorul in ghips de 3 saptamanii, si fac tratament cu fragmin de 10 zile, as dori daca imi puteti spune si mie daca imi mai este necesar acest tratament cu fragmin.
De curand mi-am fracturat un os la glezna la un meci de fotbal, am piciorul in ghips de 3 saptamanii, si fac tratament cu fragmin de 10 zile, as dori daca imi puteti spune si mie daca imi mai este necesar acest tratament cu fragmin.
3 comentarii
Buna ziua!
Trombo-profilaxia mentionata este obligatorie pe tot parcursul imobilizarii gipsate, in cazul adultilor.
In cazul copiilor este destul de controversata utilitatea.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trombo-profilaxia mentionata este obligatorie pe tot parcursul imobilizarii gipsate, in cazul adultilor.
In cazul copiilor este destul de controversata utilitatea.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc.
Pe 13 martie ma duc sa imi scot ghipsul, credeti ca pot sa joc fotbal pana pe 1 aprilie ?
Pe 13 martie ma duc sa imi scot ghipsul, credeti ca pot sa joc fotbal pana pe 1 aprilie ?
Depinde de cateva zeci de criterii, dintre care cele mai importante sunt: varsta, greutate/inaltime, antecedente, dar mai ales tipul anatomo-patologic al fracturii.
In general, dupa o fractura maleolara, se impune un repaus sportiv de 1-2 luni, in vederea evitarii complicatiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
In general, dupa o fractura maleolara, se impune un repaus sportiv de 1-2 luni, in vederea evitarii complicatiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49Fractura bimaleolara operata
- 3Dureri dupa vindecarea unei fracturi externe la picior
- 4fractura metatars 5 cu depladare si fractura a osului de la glezna
- 0dureri atroce glezna
- 3Probleme cu glezna de 2 ani de la fractura
- 0Umflatura la glezna piciorului stang, langa rotula.
- 1terapie dupa fractura de maleola ?
- 3Umflatura deasupra gleznei
- 1Fractură la gleznă
- 1Diagnostic diferit dat de catre doi medici - fractura maleola peroniera sau doar entorsa?
- 1Fractura glezna
- 3Formare Calus Peroneu
- 2Fractura glezna șurub diastazis
- 3Ajutor, glezna! sudarea osului gleznei incorect
- 3Ajutor urgenttt, va rog! Mi-a venit rezultatul la radiografie gleznă
- 1Orteza glezna fixa sau mobila?
Mai multe informații despre: fractura de glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: