Fractura de tibie picior drept cu deplasare

17-01-2017
Anastase
Nu este medic/terapeut
Anastase
Bună ziua. Am 49 de ani și în urma cu un an de zile am suferit o fractura de tibie la piciorul drept cu deplasare. Am fost operata și mi sa pus o tija cu 2 șuruburi. Deși a trecut un an de zile piciorul încă se unfla și merg șchiopătând. Îmi puteți spune va rog dacă este mai indicat sa îmi scot tija sau ar trebui sa o las chiar dacă am aceste probleme? Va rog sa îmi spuneti părerea dumneavoastră. Va mulțumesc.
4 comentarii
0
17-01-2017, ora 21:01
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
cea mai importanta intrebare: este vindecata fractura?
puteti sa ne postati radiografii recente?
0
23-01-2017, ora 21:41
Anastase
Nu este medic/terapeut
Anastase
Fractura este vindecata. Problema este ca încă șchiopătez și nu știu care este cauza. Dumneavoastră ce îmi recomandați sa îmi scot tija sau mai bine e sa o păstrezi?
0
24-01-2017, ora 18:45
Anastase
Nu este medic/terapeut
Anastase
Imi pare rau dar radiografiele nu imi da voie saitul sa le incarc, nu reusesc sa vi le trimit.Cand am fost la ultima vizita la doctor cu un an in urma mi sa spus ca fractura e vindecata acuma as vrea sa stiu care ar putea fi cauza de inca schiopatez si dupa o zi de munca se unfla foarte tare piciorul?este normal sau e de vina tija?va multumesc.
0
24-01-2017, ora 22:00
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
poate ca fractura nu este vindecata corect, poate ca suruburile deranjeaza, poate ca aveti o artroza posttraumatica. fara examen fizic si radiologic este greu de spus care este cauza problemei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul