formatiune coapsa

26-06-2013
anca popescu
Nu este medic/terapeut
anca popescu
Buna ziua,
In urmo unor dureri pulsatile in zona coapsei (pe exterior, lateral) si a descoperirii unei mici formatiuni am facut un eco de parti moi.
Rezultatul este acesta:la nivelul planului muscular superficial, la 3, 6 mm de cel tegumentar se evidentiaza o plaja transonica bine delimitata de 6, 6 mm, adiacent acesteia o alata de 4.6 avasculara. la 6 mm inferior acestora alata formatiune de 3, 2 transonica avasculara. la aproximativ 1 cm anterior si superior formatiunilor descrise initial, se evid. 2 plaje mici transonice avasculare de aprox. 2, 7 si 2, 9 mm. formatiunile se evid la aprox 5 mm de planul tegumentar. nu exista rupturi fibilare.
Dna. ecografista mi-a spus ca merita sa mai cercetez, insa nu par a fi decat niste chistulete nepericuloase.
durerea continua sa imi radieze in toata coapsa, alteori catre fesa sau inspre laba picioarului. Incotro sa mai cercetez? daca sunt simple " chisturi cu lichid" e normal sa provoace durere?
Va rog mult sa ma indrumati catre o alta cale de investigatie.
Multumesc.
1 comentarii
0
29-06-2013, ora 21:05
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ar trebui sa te vada un chirurg, , , daca ai dureri pulsatile nu trebuie sa stai asa ; te-ai lovit in acea zona anul acesta ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.