Ajutati-ma! mi se ia piele in zona inghinala
M.am trezit ca mi se ia piele in zona inghinala. Nu stiu daca are vreo legatura faptul ca ma epilam cu ceara de vreo 2 luni pentru ca ma irit de la lama si apoi am bagat lama in fuga pentru ca trebuia sa plec la strand. Cand am venit de la strand ma manca pielea foarte tare cum se intampla deobicei cand ma fac cu lama si incepe sa creasca. Bineinteles ca m.am scarpinat si cand m.am oprit am simtit o usturime. Am crezut ca m.am rupt eu prin scarpinat. Nu stiu exact. Nu stiu daca are vreo legatura strandul sau epilatul..dar in perioada asta mi.a aparut. Precizez ca sunt asa de 2 zile si nu vad semne spre bine. Am folosit nidoflor crema si cutaden. Am incercat sa dorm dezbracata ca sa prinda pielea aia coaja. Prinde un pic de coaja dar fiind la incheietura, se crapa repede. Am impresia ca parca se indinte. Ajutati.ma va rog pentru ca este foarte incomod. Nu stiu daca e ciuperca sau doar din cauza caldurii s.a frecat pielea ceea ce nu am mai patit pana acum. Arata exact ca o bataie atunci cand indepartam pielea aia moarta si ramane carne care ustura. Am incercat sa fiu cat mai explicita. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ciuperca ? infectie?
- 5iritatie in zona pubiana de cam o luna
- 2iritatie in jurul organelor genitale
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 3iritatie inghinala cu mancarimi usoare.
- 0iritatie zona pubiana
- 0Iritatie de la epilat
- 3basici in zona genitala la copil
- 3Fisuri vaginale sau infecție?!
- 2Roseata clitoris si usturime la urinat
- 2Infectie dupa tratament tergynan
- 0Inflamație penis și iritație în zona pampersului
- 1Iritații de după epilat
- 0Coșuri zona genitala
- 0Iritatie de la caldura in zona testiculelor
- 3Iritatie bebelus zona genitala
- 1Umflatura Subrat dupa epilare laser
Mai multe informații despre: iritatia in zona pubiana iritatia dupa epilat iritatie zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: