VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
VA rog cititi nu vreau sa mor!!! am 19 ani ... aseara la dus in timp ce imi spalam penisul in stare "moale" am simtit ceva neobisnuit la preput (ata) cand m.am uitat mai atent parea sa fie o vena capilara pentru ca e subtire insa era foarte inflamata si tare.. deci era tare in fine am terminat dusul si dupa m.am masat putin cu niste alifie apidermin parea ca a disparut dimineata cand ma trezesc reaparuse.. la mine in jurul preputului sunt mai multe vinisoare mici dar alea nu sunt umflate doar asta e de circa 1cm in lungime umflatura adica vean umflata e sa zic ca diametru cam cat diamentru unei scobitori de lemn putin mai mica dar se vede ca nu e normal! de la ce sa fie? contact sexual nu am avut! nu doare decat daca o ating insistent ! Va rog ajutati-ma va rog mult imi e teama sa ma duc la medic mai ales in perioada asta sunt si putin racit va rog orice parere sau sfat mi.ar fii de ajutor... vreo alifie sau pastila pentru vene inflamate sau ceva?
1 comentarii
Stai linistit tinere, asa trebue sa fie, cine vrei sa duca singele pentru erectie, la dus ( apa calda) singele circula cu viteza mai mare si e noemal sa le vezi mai ingrosate. Cum sa spui asa ceva " nu vreau sa mor " ? Si penisul sa-l speli zilnic numai cu apa calda fara sapun, acesta produce iritatii mai ales glandului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8curbare penis
- 225secretie alba cu aspect branzos pe penis
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 5pe scrot mi-au aparut 5 umflaturi de marimea unei boabe de orez
- 7Am penisul prea mic ?:|
- 15Un penis mic !!! HELP
- 7Penis stramb
- 4Miros urat al penisului
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 1Penis vanat bubite mici albe
- 3probleme penis
- 2decalotarea penisului
- 0mancarimi la scrot si penis
- 0crapaturi pe capul penisului
- 5Durere penis. Posibila fractura?
- 0Rana pe penis
- 0Frenulum scurt
- 1Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: