Fisura peroneu picior stâng
Buna ziua, am și eu o mică întrebare..
pe 21 Ianuarie la ski M am ales cu o fisura de peroneu la piciorul stâng, am fost la urgente unde mi S a pus aparat gipsat pentru 6 săptămâni, diagnosticul fiind o fisura cu minima deplasare fără afectarea ligamentelor la glezna, am stat 6 săptămâni in gips, iar luni 06.03 l am scos, glezna este încă umflata, este normal ? Mi S a zis ca acel Calos osos este format doar ca este la stadiul de "pasta" adică încă nu S a osificat.. iar recomandarea doctorului a fost ca as putea merge doar cu o orteza specială cu perne de aer..
E normal sa fie glezna umflata după ce l am scos din gips ?
Dacă aleg sa cumpăr proteza după ce mi se dezumfla glezna, când se osifica calofilie osos voi putea merge direct fără ea ?
Dacă va ajuta cu ceva va Pot atașa scrisoarea medicală.
pe 21 Ianuarie la ski M am ales cu o fisura de peroneu la piciorul stâng, am fost la urgente unde mi S a pus aparat gipsat pentru 6 săptămâni, diagnosticul fiind o fisura cu minima deplasare fără afectarea ligamentelor la glezna, am stat 6 săptămâni in gips, iar luni 06.03 l am scos, glezna este încă umflata, este normal ? Mi S a zis ca acel Calos osos este format doar ca este la stadiul de "pasta" adică încă nu S a osificat.. iar recomandarea doctorului a fost ca as putea merge doar cu o orteza specială cu perne de aer..
E normal sa fie glezna umflata după ce l am scos din gips ?
Dacă aleg sa cumpăr proteza după ce mi se dezumfla glezna, când se osifica calofilie osos voi putea merge direct fără ea ?
Dacă va ajuta cu ceva va Pot atașa scrisoarea medicală.
8 comentarii
http://imgur.com/a/iSFzH
Aici sunt câteva poza cu glezna. De ieri
Aici sunt câteva poza cu glezna. De ieri
E normal sa fie putin umflat. Tratament anticoagulant ati urmat?
Da, pe toată perioada aparatului gipsat, adică 45 de Injecții mai exact. Acum aplic comprese cu gheata și masaj cu voltaren, in cât timp ar trebuii sa revină la normal ?
puteti sa postati si radiografiile?
Din păcate le am făcut la spitalul militar și le au in sistem nu in format fizic.. nu mi au putut da nimic..
In 3- 4 sapt o sa revina mai aproape de normal. Dupa fracturile de glezna nu este rar sa ramana pacientul cu. Probleme circulatorii- piciorul se umfla cabd sta mai mult atarnat in jos. Pe parcursul unui an aceste fenomene se estompeaza sau chiar dispar
Am avut fisura la peroneu, nu la glezna.. deci nici o șansa sa îl mai mai devreme jos ? Nici cu orteza ?
http://imgur.com/a/MERzK
M ar ajuta asta la deplasare ? Sau trebuie ceva Mai complex ?
M ar ajuta asta la deplasare ? Sau trebuie ceva Mai complex ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fisura de peroneu
- 3Fractura peroneu de acum trei saptamani + poza
- 3fractura tibie si peroneu fara deplasare
- 2fractura peroneu cu deplasare
- 0operatie fractura peroneu
- 0Durere la peroneu, tibie de la alergat
- 6recuperare dupa fractura de tibie si peroneu
- 4fractura de peroneu cu deplasare
- 1Dubla fractura de tibie si peroneu
- 4fractura tibie + peroneu sfaturi (dieta recuperare exercitii)
- 9Fractura peroneu cu deplasare
- 3Fractura fibula
- 3Fractura peroneu
- 1Peroneu deplasat
- 4Durere si inflamare genunchi dupa introducere tija centromedulara tibie
- 5Fractura tibie și peroneu cu deplasare
- 3Formare Calus Peroneu
- 3Fractura tibie și peroneu
Mai multe informații despre: fractura de peroneu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: