fractura peroneu
In urma unui accident de motocicleta am fost diagnosticat ( dupa 1 saptamana jumatate) cu fractura de peroneu iar doctorul ortoped mi.a comunicat faptul ca nu este necesara imobilizarea gambei deoarece aces os nu este un os important pentru locomotie si sa incerc sa merg cat mai mult. As vrea sa stiu daca este necesar sa caut un alt ortoped care sa se uite peste radiografiile mele sau sa merg pe mana acestiu doctor, mentionez faptul ca fractura a fost depistata dupa insistentele mele de a face o radiografie dupa o saptamana si 4 zile de la producerea accidentului. Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Fibula (arhaic, "peroneu") este un os absolut esential in anatomia si biomecanica articulatiei gleznei.
La ora actuala, in Occident, foarte multe dintre fracturile fibulei se opereaza, pentru a restabili functionalitatea articulatiei gleznei.
Chiar daca nu se opereaza, se impune mentinerea unei orteze si limitarea la minimum a deplasarilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Fibula (arhaic, "peroneu") este un os absolut esential in anatomia si biomecanica articulatiei gleznei.
La ora actuala, in Occident, foarte multe dintre fracturile fibulei se opereaza, pentru a restabili functionalitatea articulatiei gleznei.
Chiar daca nu se opereaza, se impune mentinerea unei orteze si limitarea la minimum a deplasarilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fractura peroneu de acum trei saptamani + poza
- 3fractura tibie si peroneu fara deplasare
- 0Durere la peroneu, tibie de la alergat
- 3Fractura marginala talus stang. Diastozis peronier cu subluxatie laterala dreapta
- 6recuperare dupa fractura de tibie si peroneu
- 4fractura tibie + peroneu sfaturi (dieta recuperare exercitii)
- 29dubla fractura de tibie si peroneu
- 3Fractura peroneu
- 3Fractura fibula
- 11fractura peroneu
- 3Fractura peroneu
- 1Peroneu deplasat
- 4Durere si inflamare genunchi dupa introducere tija centromedulara tibie
- 1Fractura tibioperoniera cu diastazis piciorul stang
- 8Fractura deschisa tibie
- 5Fractura tibie și peroneu cu deplasare
- 2Fractura tibie si peroneu la 1/3 cu usoara deplasare - cand pot calca pe picior?
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
Mai multe informații despre: fractura de peroneu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: