FETISH, normal sau anormal

Esti NORMAL:) Parerea mea.Sotia ar trebui sa fie constienta de atuul care il are si sa"take advantage"

cred ca tu t-ai strecurat fara sa ai importanta

am caut un medic si mi-a spus ca nu este nimic gresit si numi trebuie nici tratament

Dragul meu, fetishurile sunt ceva normal. Cel putin in perioada in care traim. Acum 500 de ani poate ai fi fost ars pe rug :)).
Deci calmeaza-te. Daca ai intelegere din partea partenerului asta este cel ami important si chiar puteti sa profitati de aceasta "slabiciune" a ta impreuna.
Daca partenera ta nu este de acord, atunci lucrurile de complica. Ori iti gasesti pe altcineva care sa te completeze 100% atat sexual cat si psihic ( stii cum se zice ca fiecare avem jumatatea noastra care ne completeaza 100% ), ori iti creezi un tabiet al tau unde sa iti consumi aceasta fantezie fara a o mai implica pe partenera ta. Asta pentru a salva relatia. Poti de exemplu sa mergi din cand in cand la masaj erotic. Acolo poti cere maseuzei orice fantezie ai tu in cap. Astfel tu iti consumi fantezia, ba mai degraba nevoia resimtita de aceasta fantezie, iar "monstrul" este tinut sub control. Recomand totusi un salon serios unde sa ti se indeplineasca cu calitate acest fetish. Poti incerca -*. Sunt cei mai vechi de pe piata si raspund cu rabdare si interes la intrebarile de la telefon.
(* modificat de admin)
Deci calmeaza-te. Daca ai intelegere din partea partenerului asta este cel ami important si chiar puteti sa profitati de aceasta "slabiciune" a ta impreuna.
Daca partenera ta nu este de acord, atunci lucrurile de complica. Ori iti gasesti pe altcineva care sa te completeze 100% atat sexual cat si psihic ( stii cum se zice ca fiecare avem jumatatea noastra care ne completeaza 100% ), ori iti creezi un tabiet al tau unde sa iti consumi aceasta fantezie fara a o mai implica pe partenera ta. Asta pentru a salva relatia. Poti de exemplu sa mergi din cand in cand la masaj erotic. Acolo poti cere maseuzei orice fantezie ai tu in cap. Astfel tu iti consumi fantezia, ba mai degraba nevoia resimtita de aceasta fantezie, iar "monstrul" este tinut sub control. Recomand totusi un salon serios unde sa ti se indeplineasca cu calitate acest fetish. Poti incerca -*. Sunt cei mai vechi de pe piata si raspund cu rabdare si interes la intrebarile de la telefon.
(* modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6lipsa excitatiei
- 4sotul meu se masturbeaza
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 5desi se excita, avem raporturi nu mai reuseste sa ejaculeze!
- 3cand doar ne sarutam ma dor testiculele
- 17ce e de facut? un fetis periculos.
- 6Fanteziile sexuale si moralitatea
- 9cred ca sunt bi
- 4lichid preejaculator... o cantitate mai mare
- 2Probleme de excitatie. Uregnt!!!!
- 4Hiperexcitatie sexuala psihica
- 0excitare lichid
- 0Sex plictisitor
- 8Ejaculare de la un sarut
- 4Deficiențe de excitare
- 1Excitare - senzație neplăcută
- 0Ii o problema?
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala Fanteziile sexuale Comportamentul sexual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: