ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

febra la bebelusi

19-07-2013
codruta84
Nu este medic/terapeut
codruta84
Buna ziua.am o fetita de 5 luni jumate si de 3 zile face febra:1 zi 38.6; a2a zi dim 38.3 si seara 39.2, a 3a zi di(adica azi) 38.3.Am fost cu ea la dr si mi-a spus ca nu are nimic si sa mai asteptam 2-3 zile sa vdm ce se intampla.mi-a dat nurofen sirop sa-i dau cand face febra.si ii scade de la el.se poate sa ii iasa dintisorii???dna dr.mi-a spus ca nu este gingia umflata...vreau sa precizez ca nu face diaree si nici nu vomita.este mai maraita..de cand face febra...multumesc anticipat!
2 comentarii
0
19-07-2013, ora 15:35
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Nu cred că e problema, copiii fac febra din diverse motive, poate sa fie si o viroza mica, ceva inobservabil. nu sariti pe ea cu medicamente, mai bine hidratati o si nu imbracati decat cu haine subtiri, oricum e foarte cald afara.
0
19-07-2013, ora 17:29
codruta84
Nu este medic/terapeut
codruta84
multumesc frumos pt sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: